Salat med edamame-bønner, ærter og parmaskinke

Ingredienser:

150 g frosne edamame-bønner uden bælg, gives et opkog
150 g frosne ærter, optøede
½-1 salathoved, plukket i blade
12 skiver parmaskinke, ristet sprøde i ovnen
Kværnet salt og peber
1 håndfuld ærteskud til pynt
Høvlet parmesanost til pynt

Dressing
1 tsk. dijonsennep
4 tsk. hvidvinseddike
3-4 spsk. olivenolie
1 tsk. trøffelolie

Sådan gør du

Pisk ingredienserne til dressingen godt sammen og lad den stå og trække, til den skal bruges.
Bland edamame-bønner og ærter og vend dem med salatblade.
Vend grønsagerne med dressingen og smag til med salt og peber.
Anret salaten på et fad og fordel parmaskinke over.
Pynt med høvlet parmesan og ærteskud.

Udskriv opskrift