Ingredienser
2 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
1 porre, den hvide del skæres i tynde skiver
Kværnet salt og peber
1-2 spsk. olivenolie
1 l grønsagsbouillon, fx fra Herbamare eller Urtekram
½ l vand
10 rosenkål, skåret i tynde skiver
1 dåse (400 g) hvide bønner, skyllede og afdryppede
2 courgetter, skåret i tynde strimler med et juliennejern eller en spirelli
75 g spinat
Sådan gør du:
Varm olien i en gryde og sauter hvidløg og porre, salt og peber ca. 5 minutter, til det bliver gyldent og blødt.
Tilsæt bouillon og vand og bring det i kog – lad det koge ca. 5 minutter.
Tilsæt rosenkål, bønner, courgettestrimler og babyspinat og lad det koge ca. 2 minutter, til det netop er varmt og mørt.
Retten serveres med basilikum, reven parmesanost og lækkert brød.