Klassisk svinemørbrad i fad

Ingredienser:

1 stort løg, hakket
3 fed hvidløg, hakket
1 peberfrugt, uden kerner og skåret i strimler
Smør/olivenolie til stegning
1 mørbrad, pudset og skåret i skiver
3 spsk. hvedemel
Kværnet salt og peber
250 g champignon, skåret i skiver
200 g cocktailpølser
200 g bacontern
2 dåser flåede tomater
2½ dl fløde
1 grønsags-bouillon-tern opløst i 1 dl kogende vand
150 g bacon, skåret i tern og stegt sprøde på en pande
Friskhakket persille

Sådan gør du:

Varm olie på en pande og steg løg, hvidløg og peberfrugt.
Kom grønsagerne i et ovnfast fad.
Vend mørbradbøfferne i mel, brun dem på panden i smør/olie og læg dem i fadet.
Sauter champignon på panden og læg dem i fadet.
Kom cocktailpølser i fadet.
Saucen:kom flåede tomater på panden sammen med fløde og lad det simre.
Tilsæt salt, peber og bouillon og smag til.
Sæt fadet i en 200° varm ovn ca. 25 minutter, og drys med persille og stegte bacontern før serveringen.

Udskriv opskrift