4 personer
Ingredienser
200 g friske svampe
2 stk. skalotteløg
8 æg
Salt
Peber
1 stk. frisk Tomme de Chèvre, gedeost
4-6 store skiver Ganda skinke fra delikatessen
Lidt frisk purløg
Sådan gør du
Start med at snitte champignoner og skalotteløg i tynde skiver, og kom dem på en varm pande med lidt olivenolie. Slå æggene ud i en skål, krydr med salt og peber, og pisk dem sammen med en gaffel. Hæld æggene udover champignonerne og løgene på panden. Skær kanten af den friske gedeost og fordel osten i store stykker rundt omkring på æggekagen. Sæt æggekagen i ovnen ved 180o i 4-5 minutter.
Tag den rygende varme æggekage ud af ovnen, og fordel hele stykker af skinke vilkårligt henover den. Til sidst drysser du lidt friskhakket purløg over. Så har du en dejlig lille og nem frokostret.
Vi anbefaler Økologisk Herslev Porter til denne ret.
Velbekomme!