4 personer
DET SKAL DU BRUGE
2×2 stk. dybfrosne pizzabunde m/tomatsauce fra Prodal
12-15 stk. Økologiske Kalamon Oliven fra Urtekram
Bøffelmozzarella, Luigi Guffanti
Feldt’s håndpillede rejer i lage fra fiskeafdelingen
200-300 g blåmuslinger fra fiskeafdelingen
Salt
Peber
4 skalotteløg
4 fed hvidløg
1 bdt. oregano
Olivenolie fra DeCecco
SÅDAN GØR DU
Bryd bøffelmozzarellaen i store stykker ud over de optøede pizzabunde. Fordel herefter muslingerne og rejerne på pizzaen, inden du krydrer med salt og peber. Skær nu skalotteløgene og hvidløgsfedene i virkelig tynde skiver og fordel dem ud på bundene. Til sidst topper du med oliven skåret i små stykker, frisk oregano og lidt olivenolie.
Hvis du har en lukket grill, er det oplagt at bage pizzaen i den. Giv den 4-5 minutter, så er den klar til servering. I ovnen skal pizzaen have ca. 6 minutter v/250o.
Hertil anbefaler vi: Hoegaarden Witbier
Velbekomme!