Bagte auberginer m/tahinsauce

Ingredienser

4 små auberginer, halveret på langs
Lidt olivenolie til pensling
1 spsk. hakket timian
Kværnet salt og peber
2½ dl yoghurt
2 spsk. tahin
1 spsk. hakket hvidløg
1 spsk. citronsaft
2 spsk. hakket koriander + lidt til pynt
Kerner af ½ granatæble
100 g cashewnødder, ristet let gyldne på en tør pande

Sådan gør du

Skær snitfladerne på auberginerne på kryds og tværs, så der dannes små tern på tværs – det skal ikke være dybe snit.
Læg auberginerne på en bageplade og pensl snitfladerne med olie.
Drys med timian, salt og peber og lad auberginerne bage i en 180° varm ovn ca. 40 minutter.
Tag dem ud af ovnen.

Sauce:
Bland yoghurt, tahin, hvidløg, citronsaft og koriander.
Fordel saucen over auberginerne og drys med granatæblekerner, cashewnødder og koriander.

Udskriv opskrift