Triple kålsalat m/hummus

Hummus:
1 dåse kikærter
1 fed hvidløg, pillet
1 tsk. spidskommenfrø
1 tsk. koriander
1 dl. tahin
1 dl. yoghurt naturel
1 citron, saften heraf
1 tsk. salt

Salat:
1 lille blomkålshoved eller ½ stort
5 blade grønkål
½ spidskål

Dressing:
½ dl. olivenolie
1 citron, saften heraf
2 tsk. grovkornet sennep
1 fed hvidløg, presset

1 æble
1 dl. mandler
1 dåse kikærter
salt & peber

Topping:
1 dl. hakkede saltmandler, friskekoriander el. bredbladet persille

Sådan gør du

Skær oksekødet i tern og krydr med salt og
peber. Brun kødet i olie i en gryde.
Skær løg i tern, hak hvidløg og chili groft. Fjern kernerne fra chilierne, hvis den skal være mildere.
Kom kød, chili og hvidløg i gryden og svits sammen med kødet i et par minutter.
Tilsæt spidskommen og oregano og steg et
minut. Kom æblemost, hønsebouillon og hakkede tomater i.
Lad simre under låg i 1½ time til kødet er mørt.
Tllsæt chokolade, bønner og jalapenos og smag til med salt og æbleeddike.
Server med creme fraiche og ris.

Udskriv opskrift