Mød vores sommelier

Carsten Cesar (1991) er vokset op på Bornholm, og det var også her, han i 2008 fik job som opvasker i top-restauranten Kadeau.

Han gik fint i spænd med køkkenchefen Nikolaj, som lærte den interesserede opvasker basale ting om vin – som fx, at man i Bourgogne dyrker Chardonnay og i Tyskland Riesling. Snart lærte Carsten Cesar også at smage på mad og vin og at træne sine smagsløg, og det blev startskuddet til en karriere inden for vinens verden. Han begyndte at arbejde som tjener i restauranten – et job, han bestred de næste syv år.

Senere blev tjeneruddannelsen suppleret med en uddannelse som sommelier på Vinakademiet i Valby, og arbejdsmæssigt gik turen fra Kadeau på Bornholm til restauranten af samme navn i København, hvor han var at finde på de bonede gulve fra 2012 til 2015 som junior sommelier.
Dernæst var han med titel som chefsommelier med til at bygge den dengang nyåbnede gourmetrestaurant Taller op fra grunden af.

I 2016 gik turen videre til endnu en af de københavnske top-restauranter, nemlig den et-stjernede Michelinrestaurant Formel B. Og her har han været både restaurantchef og chefsommelier indtil maj 2019, hvor han blev ansat som sælger hos vinimportfirmaet Laudrup Vin & Gastronomi.

Nu vil han sørge for at alle kunder i Meny Dalgaard får en fantastisk service, hver dag, samt finde de bedste vine til de bedste priser.

Dalgaard Vin åbningstider

Mandag – fredag
8:00 – 20:00

Lørdag og Søndag
8:00 – 18:00

Kontakt Dalgaard Vin

Kontaktformular

9 + 5 =