Velkommen til Dalgaard Catering

Bryllup, konfirmation, fødselsdag, student, jubilæum

 

Kære Dalgaard Kunde

På de følgende sider præsenterer vi vores Ud-af-Huset sortiment, som er tilpasset sæsonens råvarer. Vi håber, du vil finde vores udvalg både indbydende og inspirerende.

Ønsker du selv at sammensætte din menu, eller ønsker du ændringer i bestående menuer, er vi naturligvis behjælpelige med dette, du skal blot kontakte Delikatesseafdelingen.

Det er vigtigt for os, at den mad, vi leverer, er tilpasset dine ønsker, så du oplever, at vi optimerer madoplevelsen ved din fest. 

Har du udfordringer m.h.t. allergi, gæster der er vegetarer eller veganere, så ring og tal med vores kokke, så kan vi hjælpes ad med at finde et alternativ til de bestående retter!

Afdelingsleder i Catering

Michael Sørensen 

Hos Dalgaard Catering laver vi gourmet-mad med brug af sæsonens bedste & lækreste råvarer.
Vores kokketeam, som består af 4 faglærte kokke, gør en dyd ud af at få det bedste frem i enhver ret.
Den gastronomiske stil er inspireret af det ny nordiske køkken med base i det klassiske franske. Kort sagt – vi holder af mad med masser af smag baseret på sæsonens aktuelle råvarer – og gerne fra lokale leverandører og avlere.

Dalgaard fest / Catering koncept

Bryllup, konfirmation, fødselsdag, student eller jubilæum. Vi tilbyder at hjælpe dig med et totalkoncept for festen.

Blomsterafdelingen kan inspirere og levere de smukkeste borddekorationer.

Vinafdelingen kan tilpasse en vinmenu i flere prisklasser, komme med forslag til velkomstdrik samt informere om tidens trend inden for drinks.

 

Delikatesseafdelingen tilbyder tapas, buffet’er & menuer tilpasset netop dine/jeres ønsker.

Du kan naturligvis nøjes med at vælge de elementer fra konceptet, du har behov for.

Ring og få en uforpligtende snak med vores kokke Daniel Fugl, Jakob Rørby Aagård og Allan Collenette. De vil være behjælpelige med alle spørgsmål og planlægning.

Dalgaard Catering menuer – Vinter 2019

Nedenstående menuer, buffeter etc. er gældende fra 15. nov. til og med 20. dec. 2019.

Persondata: Personoplysninger, som Dalgaard Supermarked modtager i forbindelse med cateringordrer, opbevares og slettes en måned efter at ordren er gennemført, af administrative årsager.

JULEMENU

FORRET:

  • DALGAARDS KOLDRØGEDE LAKS med rygeostecreme, krydderurtesalat samt sprødt rugbrød

HOVEDRET:

  • CONFITERET ANDELÅR med rødkål & rødløgskonpot samt kartoffelgratin med rosmarin & hvidløg. Hertil en dejlig sauce bordelaise

DESSERT:

  • VANILLE PANNACOTTA med rom, mandler, kirsebær & karamel

MENU PRIS PR. KUVERT:  kr. 375,-

*Min. 6 personer. Bestilles min. 2 dage før afhentning.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63

HELSTEGT BERBERIAND
Hele december kan du bestille en hel stegt Berberiand med æbler & svesker

PR. STK.:  kr. 475,-

JULEBUFFET

  • DALGAARDS GL.DAGS MODNEDE SILD med kapers, rødløg & creme fraiche
  • STEGT RØDSPÆTTE med citron & hjemmerørt remoulade
  • RIBBENSTEG med hjemmelavet rødkål & surt
  • SYLTE med sennep & rødbeder
  • DALGAARDS LEVERPOSTEJ med bacon & svampe
  • DALGAARDS RISALAMANDE med kirsebærsauce
  • 2 slags brød, smør & fedt

PRIS PR. KUVERT: kr. 129,95

*Min. 6 personer. Bestilles min. 2 dage før afhentning.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63.

TILKØB AF FLERE RETTER:

  • DALGAARDS KARRYSILD  –  29,-
  • DALGAARDS STEGTE SILD i eddike, rødløg & dild  –  29,-
  • ÆG, HÅNDPILLEDE REJER med hjemmelavet mayo & dild  –  29,-
  • DILDGRAVAD LAKS med rævesauce – 29,-
  • TARTELETTER med høns i asparges – 1 stk./kuvert  –  39,-
  • GLASERET HAMBURGERRYG med stuvet grønlangkål  –  39,-
  • ÆBLEFLÆSK  –  39,-
  • CONFITERET ANDELÅR med rødløgskompot  –  49,-
  • 3 GODE OSTE med sødt & sprødt  –  49,-

DALGAARD PØLSE/OSTE ANRETNINGER

Der medfølger hjemmebagt brød & smør til alle ostennaretninger!

DEN KLASSISKE:
En anretning, som kan gøre det ud for et måltid.
Består af: 5 slags charcuteri, 5 slags ost & 3 slags tilbehør
Min. 6 kuverter

PRIS: pr. kuvert 149,-

DEN UDSØGTE:
En anretning, hvor der er kælet lidt mere for produkterne.
Kan gøre det ud for et måltid, når du vil servere noget lidt ud over det sædvanlige
Består af: 6 slags charcuteri, 6 slags ost & 4 slags tilbehør
Min 6 kuverter

PRIS: pr. kuvert 214,-

DEN LETTE:
En let anretning, der kan serveres som natmad, brunch eller bare, når det skal være lidt let.
Består af: 3 slags charcuteri, 3 slags ost & 3 slags tilbehør.
Min. 6 kuverter

PRIS: pr. kuvert 110,-

RECEPTION / TAPAS

  • Fasanrillette med syltede svampe
  • Koldrøget laks med peberrodsmayo & agurk
  • Rillette af vesterhavsfisk på hjertesalat
  • Hvidløgsmarinerede tigerrejer m/koriander & chili
  • Trøffelsalami på brødchips med artiskokcreme
  • Bresaola m/sennepscreme & parmesan
  • Røget hjortefilet m/peberrod & tyttebær
  • Dalgaards rørte tatar på sprød hjertesalat
  • Andelevermousse med cornichons
  • Ristet chorizo m/salsa piccante
  • Mangalica-skinke med svampemayo & karse
  • Pintxos m/serrano skinke, artiskok, oliven & citron
  • 3 slags minisalami, oliven & semi-dried tomat
  • Lille løgtærte med urtecreme
  • Gratineret gedeost m/honning & pære
  • Comté m/syltede valnødder
  • Lille æbletærte med vanillecreme
  • Chokolademousse i sprød skal
  • 2 stk. macarons

PRIS: 1 stk.  kr. 30
PRIS v/min. 8 kuverter: 
6 stk.  kr. 170/kuvert
8 stk.  kr. 205/kuvert
10 stk.  kr. 225/kuvert

EKSKLUSIVT SMØRREBRØD

  • Avocado m/aioli, syltede rødløg & rugbrødsknas / Vegetar  kr. 49,-
  • Kartoffelmad m/rygeostecreme, radiser & rugbrødsknas / Vegetar  kr. 39,-
  • Hjemmelavet hønsesalat m/svampe & porre, baconknas & urter – kr. 59,-
  • Grov skinkesalat på hjertesalat m/purløg & karse – kr. 39,-
  • Røget laks m/rygeostecreme på franskbrød – kr. 55,-
  • Håndpillede rejer m/mayonnaise, grønne asparges & citron – kr. 65,-
  • Røget ål m/røræg & purløg – dagspris
  • Gravad laks m/dilddressing på franskbrød – kr. 55,-
  • Tatar m/løg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme – kr. 65,-
  • Mørbradbøf m/ristede champignon, løg & bacon – kr. 59,-
  • Håndskåret kamsteg m/hjemmelavet rødkål & surt – kr. 59,-
  • Roastbeef m/hjemmelavet remoulade & ristede løg – kr. 49,-
  • Kalvelever m/bløde løg & bacon – kr. 49,-
  • Gammel ost m/sky & løg – kr. 49,-
  • Brie m/peberfrugt & druer – kr. 39,-
  • Gorgonzola m/rå past. æggeblomme på ristet rugbrød – kr. 49,-

 

KLASSISK LUKSUS SMØRREBRØD – Enhedspris pr. stk. 29,95

  • Fiskefilet m/remoulade
  • Æg m/ mayonnaise og rejer
  • Kamsteg m/rødkål
  • Skinke m/italiensk salat
  • Roastbeef m/remoulade
  • Oksebryst m/peberrodssalat
  • Kalkun m/karrymayonnaise og bacon
  • Frikadeller m/rødkål
  • Rullepølse m/sky og løg
  • Dyrlægens natmad
  • Tunge m/peberrodssalat

Dalgaard Catering åbningstider

Mandag – fredag
9:00 – 19:00

Lørdag
9:00 – 17:00

Søndag
10:00 – 16:00

Kontakt Dalgaard Catering

Kontaktformular til Catering

11 + 10 =