Velkommen til Dalgaard Catering

Bryllup, konfirmation, fødselsdag, student, jubilæum

 

Kære Dalgaard Kunde

Neden for præsenterer vi vores Ud-af-Huset sortiment, som er tilpasset sæsonens råvarer. Vi håber, du vil finde vores udvalg både indbydende og inspirerende.

Ønsker du selv at sammensætte din menu, eller ønsker du ændringer i bestående menuer, er vi naturligvis behjælpelige med dette, du skal blot kontakte Delikatesseafdelingen.

Det er vigtigt for os, at den mad, vi leverer, er tilpasset dine ønsker, så du oplever, at vi optimerer madoplevelsen ved din fest. 

Har du udfordringer m.h.t. allergi, gæster der er vegetarer eller veganere, så ring og tal med vores kokke, så kan vi hjælpes ad med at finde et alternativ til de bestående retter!

STUDENT 2020

Vi tilbyder lækre “HAPSERE” til den hurtige reception:

Spyd m/minifrikadeller & cornichons – kyllingespyd m/sød chili – Pintxos m/skinke, soltørret tomat & artiskok samt danske jordbær dyppet i chokolade.

Pris pr. kuvert kr. 75,-
Bestilles min. 3 dage før afhentning

Køkkenchef

Daniel Fugl

Hos Dalgaard Catering laver vi gourmet-mad med brug af sæsonens bedste & lækreste råvarer.
Vores kokketeam, som består af 4 faglærte kokke, gør en dyd ud af at få det bedste frem i enhver ret.
Den gastronomiske stil er inspireret af det ny nordiske køkken med base i det klassiske franske. Kort sagt – vi holder af mad med masser af smag baseret på sæsonens aktuelle råvarer – og gerne fra lokale leverandører og avlere.

Dalgaard fest / Catering koncept

Bryllup, konfirmation, fødselsdag, student eller jubilæum. Vi tilbyder at hjælpe dig med et totalkoncept for festen.

Blomsterafdelingen kan inspirere og levere de smukkeste borddekorationer.

Vinafdelingen kan tilpasse en vinmenu i flere prisklasser, komme med forslag til velkomstdrik samt informere om tidens trend inden for drinks.

 

Delikatesseafdelingen tilbyder tapas, buffet’er & menuer tilpasset netop dine/jeres ønsker.

Du kan naturligvis nøjes med at vælge de elementer fra konceptet, du har behov for.

Ring og få en uforpligtende snak med vores køkkenchef Daniel Fugl. Han vil være behjælpelig med alle spørgsmål og planlægning.

Dalgaard Catering  – Sommer 2020

Neden for ser du vores sommer catering sortiment, som dækker ethvert arrangement
fra brunch til natmad.
Udover det nævnte oplæg har du altid mulighed for at komme med egne ønsker, som vi vil gøre vores yderste for at imødekomme, så du får præcis den fest, du ønsker.
Kontakt vores køkkenchef Daniel Fugl eller en af vores dedikerede kokke for
et uforpligtende, inspirationsmøde.

Persondata: Personoplysninger, som Dalgaard Supermarked modtager i forbindelse med cateringordrer, opbevares og slettes en måned efter at ordren er gennemført, af administrative årsager.

DALGAARD TAKE AWAY

Ring og bestil inden kl. 12 til afhentning samme dag ml. 16-19.
Tlf: 45 17 02 63

FORRETTER  –  PRIS PR. KUVERT 59,-

  • Fersk røget laks m/hjl. rygeostecreme, radiser, agurk & ristet rugbrød
  • Oksecarpaccio m/pesto, salater & parmesan
  • Vitello tonnato

HOVEDRETTER  –  PRIS PR. KUVERT 99,-

  • Ceasar salat m/stegt Gråsten kyllingebryst, ristet brødkrumme & parmesan
  • Boeuf Bourguignon af oksetykkam fra Ørsholt Gods m/timiankartofler
  • Coq au Vin m/hjl. kartoffelmos tilsmagt m/grov sennep
  • Lasagne m/sprød grøn salat

DESSERTER  –  PRIS PR. KUVERT 49,-

  • Karamelkage m/crumble & rabarber
  • Mangomousse-kage m/syltede bær & crumble

BØRNERETTER  –  PRIS PR. KUVERT 50,-

  • Lasagne m/grøntsagsstave
  • Frikadeller m/små ristede kartofler & grøntsagsstave


VELBEKOMME!

FORÅRS- / PINSEBUFFET

Menuen kan anvendes enten som den ‘varme’ buffet eller som
den ‘kolde’ picnic.
Kan bestilles til og med torsdag den 4. juni.

MENU / BUFFET  –  PRIS PR. KUVERT 345,-

  • Grillede asparges, pocherede æg & sennepsvinaigrette
  • Dampet laks, citron-emulsion, blomkål & saltet citron
  • Kold ‘ærter francaise’, ærter, hjertesalat, hovedsalat & syrnet fløde
  • Farseret unghane, ramsløg & peberrod
  • Nye kartofler, radiser & dildcreme
  • Grillet oksetyksteg, gremolata & nye grøntsager
  • Surdejsbrød m/ølandshvede & smør
  • Gâteau Marcel

Prisen er gældende v/ min. 4 kuverter. og bestilling min. 3 dage før.
Ring og bestil på tlf: 45 17 02 63


VELBEKOMME!

BRUNCH MENU

  • Røræg lavet på Holmsted gårdæg, Dalgaards sprøde bacon samt krydder brunchpølser
  • Udvalg af 3 slags lækker charcuteri fra delikatessen m/diverse tilbehør
  • 2 gode oste med sprødt & sødt
  • Salat af grillede auberginer, squash & peberfrugt i tomatkompot
  • Dalgaards lakserillette m/citron, dild & syrnet fløde
  • Cremet græsk yoghurt m/müsli & frugtkompot
  • Køkkenets amerikanske pandekager m/blåbærsirup
  • Udvalg af sommerens friske frugter & bær
  • Blandede små wienerbrød
  • Surdejsbrød & -boller, rugbrød & smør

PRIS PR. KUVERT 195,- 
Prisen er gældende v/ min. 8 kuverter. og bestilling min. 3 dage før.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63

VELBEKOMME!

3-RETTERS SOMMERMENU

Forret:
Soufflé af Kattegat jomfruhummer, dild & citron, Dalgaards estragonmayonnaise, ærter, urter & frisee salat, brød & smør

Hovedret:
Rosastegt Sashi oksefilet m/timian, hvidløg & olivenolie. Sauterede nye grøntsager, kraftig rødvinssauce & nye kartofler m/urter & smør

Dessert:
Braiserede rabarber m/mascarponecreme, crumble & hvid chokolade

PRIS PR. KUVERT  325,- 

Prisen er gældende v/ min. 8 kuverter og bestilling min. 3 dage før.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63

Spørg vores dygtige sommelierer om vinanbefalinger til jeres selskab!

SOMMERBUFFET

  • Rosastegt Sashi oksetyksteg m/kraftig rødvinssky
  • Langtidsstegt Friland grisebryst m/sprød svær, øl & honningsirup
  • Nye kartofler m/løvstikke, hvidløg & citron
  • Bagte nye gulerødder m/crudité af gulerødder & syrnet fløde
  • Salat m/bagte nye løg, hjertesalat, persille & estragonemulsion
  • Grillede asparges m/vinaigrette på kapers, saltet citron & parmesan
  • Ølandshvede-brød m/hummus & smør

PRIS PR. KUVERT  249,- 

TILKØB TIL BUFFET:

Forretter:

  • Dalgaards lakserillette m/citron, dild & syrnet fløde, grillet/syltet fennikel & sommersalater
  • Soufflé af Kattegat jomfruhummer, dild & citron, Dalgaards estragonmayonnaise, ærter, urter & frisee salat

PRIS PR. FORRET  49,-

Desserter:

  • Rabarbertrifli m/braiserede rabarber, mascarponecreme & crumble
  • Brownie m/jordbær i jordbær & syrnet fløde

PRIS PR. DESSERT  49,-

Priserne er gældende v/ min. 8 kuverter og bestilling min. 3 dage før.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63

Spørg vores dygtige sommelierer om vinanbefalinger til jeres selskab!

TAPAS

  • 3 slags charcuteri
  • Trøffelsalami m/Dalgaards trøffelmayo & syltede svampe
  • Grillede artiskokker, blandede oliven, semidried tomater & grillet grønt
  • 3 slags ost m/diverse tilbehør
  • Koldrøget laks m/Dalgaards cremede rygeostecreme & urter
  • Små stegte chorizoer i kraftig tomatkompot
  • Store rejer m/olivenolie, dild & chili
  • Dalgaards rørte tatar, estragonmayo & sprød salat
  • Quiche lorraine m/bitre salater & sennepsvinaigrette
  • Tortilla m/Mangalica skinke, bitre salater & kapers vinaigrette
  • 3 slags mini-salami (parmesan, grøn peber & paprika)
  • 3 slags dip /Romesco sauce, oliventapenade & aioli

Desserter:

  • Brownie m/jordbær i jordbær & syrnet fløde
  • Rabarbertrifli m/braiserede rabarber, mascarponecreme & crumble

Brød:

  • Surdejsbrød, forskellige sprøde brød & smør

8 STK. TAPAS  –  PRIS PR. KUVERT  229,-

10 STK TAPAS  –  PRIS PR. KUVERT  249,-

Priserne er gældende v/ min. 8 kuverter og bestilling min. 3 dage før.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63

VELBEKOMME!

PØLSE / OSTEANRETNING

DEN LETTE:
En let anretning, der kan serveres som brunch, natmad eller bare, når det skal være lidt let.

Indhold: 3 slags charcuteri, 3 slags ost & 3 slags tilbehør

PRIS PR. KUVERT  110,-

DEN KLASSISKE:
En anretning, som kan gøre det ud for et måltid.
Indhold: 5 slags charcuteri, 5 slags ost & 3 slags tilbehør

PRIS PR. KUVERT  149,-

DEN UDSØGTE:
En anretning, hvor der er kælet lidt mere for produkterne. Anretningen kan gøre det ud for et måltid, når du vil servere noget lidt ud over det sædvanlige.
Indhold: 6 slags charcuteri, 6 slags ost & 4 slags tilbehør

PRIS PR. KUVERT  214,-

Priserne er gældende v/ min. 6 kuverter og bestilling min. 3 dage før.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63

VELBEKOMME!

KONFIRMATIONSBUFFET / MENU 2020

Denne buffet/menu er gældende for de udskudte konfirmationer i august & september.

  • Cæsar salat med pancetta & parmesan
  • Laksetatar med avocado, sprød salat & wasabimayo
  • Unghane med citron, mynte & feta
  • Panzanella, lækre tomater, grillede peberfrugter, brød & kapers
  • Mør oksetyksteg – langtidsstegt
  • Kold bearnaise-creme
  • Små timianbagte kartofler
  • Gâteau Marcel, karamel, tyttebær
  • Foccacia & pisket tomatsmør

Pris 325,- pr. couv.

Kan også serveres som en 4-retters menu

Tilkøb:

  • Friterede lakseruller med citron/dildmayo   30,- / stk.
  • Dessertbuffet – vælg frit ml. 5 små desserter   75,- / couv.
  • Natmadspakke (hotdog el. burger)   55,- / couv.
  • Lynstegt tun (wasabimayo / gomadressing)   55,- / couv.
  • Crab cake med salsa verde   10,- / stk.

Levering Hørsholm  kr. 250
Levering København  kr. 350,-

Få en kok med ud til at præsentere og anrette maden til jeres selskab fra kr. 2000,-

Priserne er gældende v/ min. 6 kuverter og bestilling min. 2 dage før.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63

Spørg vores dygtige sommelierer om vinanbefalinger til jeres selskab!

KLASSISK LUKSUS SMØRREBRØD – Enhedspris pr. stk. 32,95

  • Fiskefilet m/remoulade
  • Æg m/ mayonnaise og rejer (veg.)
  • Avocado m/aioli & knas (veg.)
  • Kamsteg m/rødkål
  • Hønsesalat m/sprød bacon
  • Skinke m/italiensk salat
  • Roastbeef m/remoulade
  • Oksebryst m/peberrodsalat
  • Frikadeller m/rødkål
  • Rullepølse m/sky og løg
  • Dyrlægens natmad
  • Kartoffelmad m/mayo, purløg & bacon (sæson)

 

EKSKLUSIVT SMØRREBRØD

  • Avocado m/aioli, syltede rødløg & rugbrødsknas / Vegetar  kr. 49,-
  • Kartoffelmad m/rygeostecreme, radiser & rugbrødsknas / Vegetar  kr. 39,-
  • Hjemmelavet hønsesalat på hjertesalat m/svampe & porre, baconknas & urter – kr. 59,-
  • Grov skinkesalat på hjertesalat m/purløg & karse – kr. 39,-
  • Rørt tatar, syltede rødløg, brødchips & estragonmayo – kr. 65
  • Røget laks m/rygeostecreme på franskbrød – kr. 55,-
  • Håndpillede rejer m/mayonnaise & citron på franskbrød – kr. 65,-
  • Røget ål m/røræg & purløg – dagspris
  • Tatar m/løg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme – kr. 65,-
  • Roastbeef m/hjemmelavet remoulade & ristede løg – kr. 49,-
  • Rødbedetatar m/feta & estragonmayo – kr. 39,-
  • Gammel ost m/sky & løg – kr. 49,-

 

Dalgaard Catering åbningstider

Mandag – fredag
9:00 – 19:00

Lørdag
9:00 – 17:00

Søndag
10:00 – 16:00

Kontakt Dalgaard Catering

Telefon: 45 17 02 63

Send os en e-mail direkte her

Skriftlig bestilling af catering min. 2 dage før afhentning.

 

Kontaktformular til Catering

14 + 8 =

Dalgaards Kundeklub

Som medlem modtager du løbende – på mail – vores Nyhedsbrev med information om nye og spændende produkter, specialtilbud, opskrifter, invitation til vin- og gourmetsmagninger og andre interessante events.

Persondata: Personoplysninger, som Dalgaard Supermarked modtager i forbindelse med cateringordrer, opbevares og slettes en måned efter at ordren er gennemført, af administrative årsager.