Velkommen til Dalgaard Catering

Bryllup, konfirmation, fødselsdag, jubilæum etc.

 

Kære Dalgaard Kunde

Neden for præsenterer vi vores Ud-af-Huset sortiment, som er tilpasset sæsonens råvarer. Vi håber, du vil finde vores udvalg både indbydende og inspirerende.

Ønsker du selv at sammensætte din menu, eller ønsker du ændringer i bestående menuer, er vi naturligvis behjælpelige med dette, du skal blot kontakte Delikatesseafdelingen.

Det er vigtigt for os, at den mad, vi leverer, er tilpasset dine ønsker, så du oplever, at vi optimerer madoplevelsen ved din fest. 

Har du udfordringer m.h.t. allergi, gæster der er vegetarer eller veganere, så ring og tal med vores kokke, så kan vi hjælpes ad med at finde et alternativ til de bestående retter!

Køkkenchef

Daniel Fugl

Hos Dalgaard Catering laver vi gourmet-mad med brug af sæsonens bedste & lækreste råvarer.
Vores kokketeam, som består af 4 faglærte kokke, gør en dyd ud af at få det bedste frem i enhver ret.
Den gastronomiske stil er inspireret af det ny nordiske køkken med base i det klassiske franske. Kort sagt – vi holder af mad med masser af smag baseret på sæsonens aktuelle råvarer – og gerne fra lokale leverandører og avlere.

Dalgaard fest / Catering koncept

Bryllup, konfirmation, fødselsdag, student eller jubilæum. Vi tilbyder at hjælpe dig med et totalkoncept for festen.

Blomsterafdelingen kan inspirere og levere de smukkeste borddekorationer.

Vinafdelingen kan tilpasse en vinmenu i flere prisklasser, komme med forslag til velkomstdrik samt informere om tidens trend inden for drinks.

 

Delikatesseafdelingen tilbyder tapas, buffet’er & menuer tilpasset netop dine/jeres ønsker.

Du kan naturligvis nøjes med at vælge de elementer fra konceptet, du har behov for.

Ring og få en uforpligtende snak med vores køkkenchef Daniel Fugl. Han vil være behjælpelig med alle spørgsmål og planlægning.

Dalgaard Catering  – Efterår/Vinter 2020

Neden for ser du vores vinter catering sortiment, som dækker ethvert arrangement
fra brunch til natmad.
Udover det nævnte oplæg har du altid mulighed for at komme med egne ønsker, som vi vil gøre vores yderste for at imødekomme, så du får præcis den fest, du ønsker.
Kontakt vores køkkenchef Daniel Fugl eller en af vores dedikerede kokke for
et uforpligtende, inspirationsmøde.

Persondata: Personoplysninger, som Dalgaard Supermarked modtager i forbindelse med cateringordrer, opbevares og slettes en måned efter at ordren er gennemført, af administrative årsager.

BRUNCH MENU

  • Røræg, m/sprød bacon samt krydder brunchpølser
  • 3 slags lækker charcuteri fra delikatessen m/diverse tilbehør
  • 2 gode oste med sprødt & sødt
  • Salat af grillede auberginer, squash & peberfrugt i tomatkompot
  • Dalgaards lakserillette m/citron, dild & syrnet fløde
  • Cremet græsk yoghurt m/müsli & frugtkompot
  • Køkkenets amerikanske pandekager m/blåbærsirup
  • Udvalg af friske frugter & bær
  • Blandet mini wienerbrød
  • Surdejsbrød, rugbrød og smør

PRIS PR. KUVERT 225,- 
Prisen er gældende v/ min. 20 kuverter. og bestilling min. 3 dage før.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63

VELBEKOMME!

 

3-RETTERS EFTERÅRSMENU

 

Forret:
Carpaccio af røget kammusling, jordskokker, vinaigrette samt emulsion af rapsolie

Hovedret:
Variation af gris (mørbrad og kæbe), brændende kærlighed, glaserede beder og kål m/calvados sauce.

Dessert:
Bagt æbletærte m/karamel og calvados.
Serveres med vaniljecreme.

PRIS PR. KUVERT  325,- 

Prisen er gældende v/ min. 20 kuverter og bestilling min. 3 dage før.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63

Spørg vores dygtige sommelierer om vinanbefalinger til jeres selskab!

 

EFTERÅRS BUFFET

  • Kold Røget laks fra egen rygeovn m/rygeost
  • Salat med røget svinemørbrad, modne blommer, nødder og vesterhavsost.
  • Salat af bagte beder balsamico, rucola, samt radicchio.
  • Pommes dauphinoise.
  • Timian/hvidløg stegt kalve culotte.
  • 2 gode oste, sprødt og sødt
  • Hjemmebagt æbletærte m/karamel og calvados
    serveret med vaniljecreme.


PRIS PR. KUVERT  275,- 

Priserne er gældende v/ min. 20 kuverter og bestilling min. 3 dage før.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63

Spørg vores dygtige sommelierer om vinanbefalinger til jeres selskab!

 

 Pølse/osteanretning

Den klassiske
En anretning, som kan gøre det ud for et måltid.
Indhold: 5 slags charcuteri, 5 slags ost og 3 slags tilbehør

PRIS PR. KUVERT  149,-

Min 10 kuverter – bestilles min. 2 dage før afhentning

Den klassiske
En anretning, som kan gøre det ud for et måltid.
Indhold: 5 slags charcuteri, 5 slags ost og 3 slags tilbehør

PRIS PR. KUVERT  149,-

Min 10 kuverter – bestilles min. 2 dage før afhentning

Den lette
En let anretning, der kan serveres som brunch, natmad eller bare når det skal være lidt let
Indhold: 3 slags charcuteri, 3 slags ost og 3 slags tilbehør

PRIS PR. KUVERT  110,-

Min 10 kuverter – bestilles min. 2 dage før afhentning

Den klassiske
En anretning, som kan gøre det ud for et måltid.
Indhold: 5 slags charcuteri, 5 slags ost og 3 slags tilbehør

PRIS PR. KUVERT  149,-

Min 10 kuverter – bestilles min. 2 dage før afhentning

Den udsøgte
En anretning, hvor der er kælet lidt mere for produkterne. Anretningen kan gøre det ud for et måltid, når du vil servere lidt ud over det sædvanlige.
Indhold: 10 slags charcuteri, 6 slags ost og 4 slags tilbehør

PRIS PR. KUVERT  214,-

Min 10 kuverter – bestilles min. 2 dage før afhentning

 

Der medfølger hjemmebagt brød og smør til alle anretninger
Hvis De har spørgsmål så kontakt køkkenet på tel.: 
45 17 02 63

VELBEKOMME!

 

[/et_pb_column]

TAPAS

  • 3 slags charcuteri
  • Svampepaté med syltet svampe og cornichoner
  • Grillede artiskokker, blandede oliven, semidried tomater
  • 3 slags ost m/diverse tilbehør
  • Dalgaards koldrøget laks m/rygeostecreme & urter
  • Små stegte chorizopølser i kraftig tomatkompot
  • Store rejer m/olivenolie, dild, chili og hvidløg
  • Tortilla m/mangalica skinke, bitre salater & kapers- vinaigrette

Desserter:

  • Æbletrifli m/pisket fløde og crumble

Brød:

  • Udvalg Dalgaards brød & smør

 PRIS PR. KUVERT  275,-

 

Priserne er gældende v/ min. 20 kuverter og bestilling min. 3 dage før.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63

VELBEKOMME!

 

KLASSISK LUKSUS SMØRREBRØD – Enhedspris pr. stk. 32,95

  • Fiskefilet m/remoulade
  • Æg m/ mayonnaise og rejer (veg.)
  • Avocado m/aioli & knas (veg.)
  • Kamsteg m/rødkål
  • Hønsesalat m/sprød bacon
  • Skinke m/italiensk salat
  • Roastbeef m/remoulade
  • Oksebryst m/peberrodsalat
  • Frikadeller m/rødkål
  • Rullepølse m/sky og løg
  • Dyrlægens natmad
  • Kartoffelmad m/mayo, purløg & bacon (sæson)

 

EKSKLUSIVT SMØRREBRØD

  • Avocado m/aioli, syltede rødløg & rugbrødsknas / Vegetar  kr. 49,-
  • Kartoffelmad m/rygeostecreme, radiser & rugbrødsknas / Vegetar  kr. 39,-
  • Hjemmelavet hønsesalat på hjertesalat m/svampe & porre, baconknas & urter – kr. 59,-
  • Grov skinkesalat på hjertesalat m/purløg & karse – kr. 39,-
  • Rørt tatar, syltede rødløg, brødchips & estragonmayo – kr. 65
  • Røget laks m/rygeostecreme på franskbrød – kr. 55,-
  • Håndpillede rejer m/mayonnaise & citron på franskbrød – kr. 65,-
  • Røget ål m/røræg & purløg – dagspris
  • Tatar m/løg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme – kr. 65,-
  • Roastbeef m/hjemmelavet remoulade & ristede løg – kr. 49,-
  • Rødbedetatar m/feta & estragonmayo – kr. 39,-
  • Gammel ost m/sky & løg – kr. 49,-

 

Dalgaard Catering åbningstider

Mandag – fredag
8:00 – 20:00

Lørdag og søndag
8:00 – 18:00

Kontakt Dalgaard Catering

Telefon: 45 17 02 63

Send os en e-mail direkte her (klik her)

Skriftlig bestilling af catering min. 2 dage før afhentning.

 

Kontaktformular til Catering

12 + 14 =

Dalgaards Kundeklub

Som medlem modtager du løbende – på mail – vores Nyhedsbrev med information om nye og spændende produkter, specialtilbud, opskrifter, invitation til vin- og gourmetsmagninger og andre interessante events.

Persondata: Personoplysninger, som Dalgaard Supermarked modtager i forbindelse med cateringordrer, opbevares og slettes en måned efter at ordren er gennemført, af administrative årsager.