Velkommen til Dalgaard Catering

Bryllup, konfirmation, fødselsdag, student, jubilæum

 

Kære Dalgaard Kunde

Neden for præsenterer vi vores Ud-af-Huset sortiment, som er tilpasset sæsonens råvarer. Vi håber, du vil finde vores udvalg både indbydende og inspirerende.

Ønsker du selv at sammensætte din menu, eller ønsker du ændringer i bestående menuer, er vi naturligvis behjælpelige med dette, du skal blot kontakte Delikatesseafdelingen.

Det er vigtigt for os, at den mad, vi leverer, er tilpasset dine ønsker, så du oplever, at vi optimerer madoplevelsen ved din fest. 

Har du udfordringer m.h.t. allergi, gæster der er vegetarer eller veganere, så ring og tal med vores kokke, så kan vi hjælpes ad med at finde et alternativ til de bestående retter!

Afdelingsleder i Catering

Michael Sørensen 

Hos Dalgaard Catering laver vi gourmet-mad med brug af sæsonens bedste & lækreste råvarer.
Vores kokketeam, som består af 4 faglærte kokke, gør en dyd ud af at få det bedste frem i enhver ret.
Den gastronomiske stil er inspireret af det ny nordiske køkken med base i det klassiske franske. Kort sagt – vi holder af mad med masser af smag baseret på sæsonens aktuelle råvarer – og gerne fra lokale leverandører og avlere.

Dalgaard fest / Catering koncept

Bryllup, konfirmation, fødselsdag, student eller jubilæum. Vi tilbyder at hjælpe dig med et totalkoncept for festen.

Blomsterafdelingen kan inspirere og levere de smukkeste borddekorationer.

Vinafdelingen kan tilpasse en vinmenu i flere prisklasser, komme med forslag til velkomstdrik samt informere om tidens trend inden for drinks.

 

Delikatesseafdelingen tilbyder tapas, buffet’er & menuer tilpasset netop dine/jeres ønsker.

Du kan naturligvis nøjes med at vælge de elementer fra konceptet, du har behov for.

Ring og få en uforpligtende snak med vores cateringleder Michael Sørensen. Han vil være behjælpelig med alle spørgsmål og planlægning.

Dalgaard Catering  – Vinter 2020

Neden for ser du vores udvalg af tapas/forretter, hovedretter & desserter som giver dig mulighed for at sammensætte din helt egen menu.
Ligeledes har vi givet forslag til reception & buffet.
Udover det nævnte oplæg har du altid mulighed for at komme med egne ønsker, som vi vil gøre vores yderste for at imødekomme, så du får præcis den fest, du ønsker.
Kontakt vores cateringleder Michael Sørensen eller en af vores dedikerede kokke for et uforpligtende, inspirationsmøde.

Persondata: Personoplysninger, som Dalgaard Supermarked modtager i forbindelse med cateringordrer, opbevares og slettes en måned efter at ordren er gennemført, af administrative årsager.

SAMMENSÆT DIN EGEN MENU

TAPAS – kr. 50,- / STOR TAPAS – kr. 85,- pr. couv.

  • Vaffel, trøffelmayo & Mangalica-skinke
  • Røget andebryst, Carl Johan mayo, blomme & malt
  • Anderillette, grov sennep & urter
  • Brandade torsk, grov sennep, urter & syltet fennikel
  • 3 varianter af Papillon* østers, Bloody Mary, Vinaigrette & Yuzucreme
    *) eller tilsvarende
  • Rimmet oksecarpaccio, trøffelmayo & urter
  • Glaserede beder, Arla Unika Rød Løber, selleripuré & maltchips
  • Røget kammusling, syrnet fløde, dildolie & urter
  • Oksetatar, confiteret tomat, estragonmayo, friterede kartofler
  • Færøsk røget laks, cremet estragon & vilde urter
  • Andelevermousse, moscato pocherede æbler, pistacie
  • 3 slags charcuteri, fermenteret aioli, oliven & grillet grønt
  • 3 slags ost med sødt, sprødt & blødt
  • Sæsonens 2 salater – spørg i Delikatessen
  • Brød & pisket smør  –  kr. 15,- pr. couvert

HOVEDRETTER  –  Kr. 195,- pr. couv.

  • Châteaubriand, cremede trøfler, pommes fondant & sauce bordelaise m/røget marv samt sprøde rødder
  • Indbagt helleflynder, hummerbisque & spinatsauté

DESSERTER  –  Kr. 75,- pr. couv.

  • Gâteau Marcel m/tyttebær & lakrids
  • Creme caramel m/bærsymfoni
  • Figentærte m/citronmousse

HUSMANDSKOST  –  kr. 95,- pr. couv.

  • Coq au vin m/grov mos & urter


3-RETTERS MENU  –  TAPAS / RECEPTION  –  BUFFET

  • 3-retters menu kr. 295,- (1 stor tapas, 1 hovedret & 1 dessert)
  • 6 tapas/reception kr. 275,- (anbefalet til tapasbuffet)
  • Buffet: 4 tapas, 1 husmandskost & 1 desert kr. 325,-

Levering Hørsholm  kr. 250
Levering København  kr. 350,-

Få en kok med ud til at præsentere og anrette maden til jeres selskab fra kr. 2000,-

Priserne er gældende v/ min. 6 couv. og bestilling min. 2 dage før.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63

Spørg vores dygtige sommelierer om vinanbefalinger til jeres selskab!

KONFIRMATIONSBUFFET / MENU 2020

  • Cæsar salat med pancetta & parmesan
  • Laksetatar med avocado, sprød salat & wasabimayo
  • Unghane med citron, mynte & feta
  • Panzanella, lækre tomater, grillede peberfrugter, brød & kapers
  • Mør oksetyksteg – langtidsstegt
  • Kold bearnaise-creme
  • Små timianbagte kartofler
  • Gâteau Marcel, karamel, tyttebær
  • Foccacia & pisket tomatsmør

Pris 325,- pr. couv.

Kan også serveres som en 4-retters menu

Tilkøb:

  • Friterede lakseruller med citron/dildmayo   30,- / stk.
  • Dessertbuffet – vælg frit ml. 5 små desserter   75,- / couv.
  • Natmadspakke (hotdog el. burger)   55,- / couv.
  • Lynstegt tun (wasabimayo / gomadressing)   55,- / couv.
  • Crab cake med salsa verde   10,- / stk.

Levering Hørsholm  kr. 250
Levering København  kr. 350,-

Få en kok med ud til at præsentere og anrette maden til jeres selskab fra kr. 2000,-

Priserne er gældende v/ min. 6 couv. og bestilling min. 2 dage før.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63

Spørg vores dygtige sommelierer om vinanbefalinger til jeres selskab!

KLASSISK LUKSUS SMØRREBRØD – Enhedspris pr. stk. 29,95

  • Fiskefilet m/remoulade
  • Æg m/ mayonnaise og rejer (veg.)
  • Avocado m/aioli & knas (veg.)
  • Kamsteg m/rødkål
  • Skinke m/italiensk salat
  • Roastbeef m/remoulade
  • Oksebryst m/peberrodsalat
  • Frikadeller m/rødkål
  • Rullepølse m/sky og løg
  • Dyrlægens natmad
  • Kartoffelmad m/mayo, purløg & bacon (sæson)

 

EKSKLUSIVT SMØRREBRØD

  • Avocado m/aioli, syltede rødløg & rugbrødsknas / Vegetar  kr. 49,-
  • Kartoffelmad m/rygeostecreme, radiser & rugbrødsknas / Vegetar  kr. 39,-
  • Hjemmelavet hønsesalat på hjertesalat m/svampe & porre, baconknas & urter – kr. 59,-
  • Grov skinkesalat på hjertesalat m/purløg & karse – kr. 39,-
  • Rørt tatar, syltede rødløg, brødchips & estragonmayo – kr. 65
  • Røget laks m/rygeostecreme på franskbrød – kr. 55,-
  • Håndpillede rejer m/mayonnaise & citron på franskbrød – kr. 65,-
  • Røget ål m/røræg & purløg – dagspris
  • Tatar m/løg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme – kr. 65,-
  • Roastbeef m/hjemmelavet remoulade & ristede løg – kr. 49,-
  • Rødbedetatar m/feta & estragonmayo – kr. 39,-
  • Gammel ost m/sky & løg – kr. 49,-

 

Dalgaard Catering åbningstider

Mandag – fredag
9:00 – 19:00

Lørdag
9:00 – 17:00

Søndag
10:00 – 16:00

Kontakt Dalgaard Catering

Telefon: 45 17 02 63

Send os en e-mail direkte her

Skriftlig bestilling af catering min. 2 dage før afhentning.

 

Kontaktformular til Catering

1 + 9 =

Dalgaards Kundeklub

Som medlem modtager du løbende – på mail – vores Nyhedsbrev med information om nye og spændende produkter, specialtilbud, opskrifter, invitation til vin- og gourmetsmagninger og andre interessante events.