Kolonial

Vi er Dalgaards største afdeling. Her kan du finde ”alt” – lige fra spændende specialiteter fra ind- og udland til morgenmadsprodukter, snacks og husholdningsartikler. Vi sætter en ære i at føre et bredt sortiment af delikatesser og specialiteter, så vi differentierer os fra andre supermarkeder. Samt at være først med de spændende nyheder. Det er vores ønske at give kundernes smag og sanser ”en på opleveren”, når de handler hos os – så udover at være førende inden for specialiteter, krydrer vi dagligdagen med varierende udstillinger, demonstrationer og smagninger.

Specialiteterne er mange, specielt inden for varegrupperne: mejerivarer, kaffe/te, øl/vand og gourmetspecialiteter som chutney, pickles, pesto/tapenade og oliven samt olie/eddike, krydderier og chokolade.

Særlige varegrupper ligger os meget på sinde som fx glutenfri produkter, sukkerfri produkter samt DDV (De Danske Vægtkonsulenter) og Åblomst. Vi fører naturligvis også de gængse kolonialvarer samt et udvalgt sortiment af husholdningsartikler, dyrefoder og produkter til personlig pleje.

Vi tør godt påstå, at ”vi har alt”, men skulle du alligevel mangle noget i afdelingen, hører vi gerne fra dig og vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

Kim Stene
Afdelingsleder

Meny v/ Købmand Dalgaard - Kongevejs-Centret 6 - 2970 Hørsholm - tlf: 45 86 01 22
mail - CVR: 52891728
Åbningstider: man - fredag 9.00 - 19.00 lørdag 9.00 - 17.00 Alle søndage 10.00 - 16.00