Catering - Efterår & Vinter 2017

"Cooking is an act of love,
a gift, a way of sharing with others the little secrets - piccoli segreti"

Citat: Sophia Loren


ÅRETS JULEFROKOST-FOLDER ER KLAR!







KÆRE DALGAARD KUNDE

På de følgende sider præsenterer vi vores nye Ud-af-Huset sortiment, som er tilpasset sæsonens råvarer. Vi håber, du vil finde vores udvalg både indbydende og inspirerende.

Ønsker du selv at sammensætte din menu, eller ønsker du ændringer i bestående menuer, er vi naturligvis behjælpelige med dette, du skal blot kontakte Delikatesseafdelingen. Det er vigtigt for os, at den mad, vi leverer, er tilpasset dine ønsker, så du oplever, at vi er med til at optimere madoplevelsen ved din fest.
Har du udfordringer m.h.t. allergi, gæster der er vegetarer eller veganere, så ring og tal med vores kokke, så kan vi hjælpes ad med at finde et alternativ til de bestående retter!


DALGAARDS FEST / CATERING KONCEPT:

Bryllup, konfirmation, fødselsdag, student eller jubilæum. Vi tilbyder at hjælpe dig med et totalkoncept for festen. Blomsterafdelingen kan inspirere og levere de smukkeste borddekorationer. Vinafdelingen kan tilpasse en vinmenu i flere prisklasser, komme med forslag til velkomstdrik samt informere om tidens trend inden for drinks. Delikatesseafdelingen tilbyder tapas, buffet'er & menuer tilpasset netop dine/jeres ønsker.

Du kan naturligvis nøjes med at vælge de elementer fra konceptet, du har behov for. Ring og få en uforpligtende snak med vores kokke Henrik Klem & Allan Collenette på tlf. 45 17 02 63 - de vil være behjælpelige med alle spørgsmål og planlægning.


MENUER:

Vore menuer bliver produceret af Dalgaards kokke. Vi benytter de bedste ferske råvarer og behandler dem nænsomt, så den gode smag og næringsværdi bevares. Menuerne leveres med en tilberedningsvejledning, så det er nemt at gå til derhjemme.



FORRETTER:

  • HUMMERBISQUE - Kr. 85,-
    m/cognac
  • LAKSEROULADE - kr. 75,-
    m/varmrøget laks, dild & purløg

HOVEDRETTER:

  • KALVEFILET - kr. 195,-
    m/kantarelsauce, saltbagt selleri m/brunet smør, æblesalat m/ristede kerner samt rosmarin kartoffler
  • KRONDYR - kr. 225,-
    m/morkel/rødvinssauce, rødbedesalat & kartoffelpuré

OST:

  • OSTETÆRTE - kr. 70,-
    m/salat af pærer & honningglacerede valnødder

DESSERTER:

  • ÆBLEKAGE - kr. 75,-
    m/mandler, æblecidersirup & flødeskum
  • GÂTEAU MARCEL - kr. 85,-
    Chokoladekage

Min. 8 personer - Bestilles min. 3 dage før afhentning.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63


BUFFET

  • LYNSTEGT TUN
    m/citronmayo
  • SVAMPEPATÉ
    m/portvin
  • ITALIENSK NAKKESTEG
    af frilandsgris m/hvidløg & rosmarin
  • KÅLSALAT
    m/appelsiner, æbler & nødder
  • KARTOFFELMOS GRATIN
  • HJERTESALAT
    m/granatæbler & confiteret and
  • UDVALG AF DANSKE TOPOSTE
  • TIRAMISU


PRIS PR. KUVERT: kr. 325,-
Der medfølger lækkert brød til buffet'ens retter.

Min. 8 personer - Bestilles min. 3 dage før afhentning.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63




"Efter en god middag kan man klare alt - til og med sin familie"
Citat: Oscar Wilde


TAPAS

  • Røget laks m/spinatcreme
  • Hvidløgsmarinerede tigerrejer m/koriander & chili
  • Brødchips m/trøffelsalami & oliventapenade
  • Tortilla wrap m/kyllng & guacamole
  • Røget hjortefilet m/peberrod & tyttebær på rugbrød
  • "Piquillas" - spansk peberfrugt m/ostefyld
  • Ristet chorizo m/salsa piccante
  • Ristede asparges m/sortfodsskinke & karse
  • Pintxos m/serrano skinke, artiskok, oliven & citron
  • 3 slags minisalami
  • Manchego - 6 mdr. m/honning, timian & olivenolie
  • Stegt andebryst m/gulerodscreme
Tapasbuffet m/12 stk. (én af hver)
incl. hjemmelavet foccaciabrød & grønne/sorte oliven
PRIS kr. 175,-
Min. bestilling: 4 stk. tapastallerken - bestilles 4 dage før afhentning.
PRIS: 1 stk. tapas kr. 16,- / kuvert

HAPSERE

ALLE HAPSERE SERVERES PÅ HJEMMELAVEDE BRØDCHIPS.

  • Trøffelsalami m/oliventapenade
  • Bresaola m/sennepscreme & parmesan
  • Andelevermousse m/hybenmarmelade
  • Røget laks m/peberrodscreme
  • Serrano skinke m/mozzarella & pesto
  • Paté m/cornichoner
  • Varmrøget laksemousse m/havtorn
  • Lufttørret skinke m/artiskok & pesto creamcheese
  • Manchego m/figenmarmelade
  • Chorizo m/oliventapenade & soltørrede tomater
  • Hvidløgsrejer m/aioli & citron
  • Tomatrelish m/pecorino & basilikum
PRIS: 1 stk. tapas kr. 16,-
Bestilles 3 dage før afhentning.

DALGAARD PØLSE/OSTE ANRETNINGER

Hjemmebagt foccaciabrød/smør

PRIS: pr. kuvert 15,-


DEN KLASSISKE:
En anretning, som kan gøre det ud for et måltid.
Består af: 5 slags charcuteri, 5 slags ost & 3 slags tilbehør
Min. 6 kuverter

PRIS: pr. kuvert 125,-

DEN UDSØGTE:
En anretning, hvor der er kælet lidt mere for produkterne.
Kan gøre det ud for et måltid, når du vil servere noget lidt ud over det sædvanlige
Består af: 6 slags charcuteri, 6 slags ost & 4 slags tilbehør
Min 6 kuverter

PRIS: pr. kuvert 175,-

DEN LETTE:
En let anretning, der kan serveres som natmad, brunch eller bare, når det skal være lidt let.
Består af: 3 slags charcuteri, 3 slags ost & 3 slags tilbehør.
Min. 6 kuverter

PRIS: pr. kuvert 75,-


VÆLG SELV:
Sammensæt selv din anretning, så udregner vi prisen efter forbrug - kun fantasien sætter grænser!
Tag gerne en snak med ostehandler Allan Freese om alternative løsninger.


KLASSISK LUKSUS SMØRREBRØD - Enhedspris pr. stk. 29,95

  • Fiskefilet m/remoulade
  • Æg & benfri sild
  • Æg m/ mayonnaise og rejer
  • Kamsteg m/rødkål
  • Skinke m/italiensk salat
  • Roastbeef m/remoulade
  • Oksebryst m/peberrodssalat
  • Kalkun m/karrymayonnaise og bacon
  • Frikadeller m/rødkål
  • Rullepølse m/sky og løg
  • Dyrlægens natmad
  • Tunge m/peberrodssalat
  • Kartoffel m/rå løg & bacon
  • Fin skinkesalat m/purløg

EKSKLUSIVT SMØRREBRØD

Alt nedenstående smørreblød serveres på rugbrød fra The Bread Station, hvor ikke andet er anført.

  • Røget laks m/rygeostecreme - på franskbrød kr. 55,-
  • Håndpillede rejer m/moyonnaise, grønne asparges & citron kr. 65,-
  • Røget ål m/røræg & purløg (dagspris)
  • Gravad laks m/dilddressing - på franskbrød kr. 55,-
  • Tatar m/løg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme kr. 65,-
  • Mørbradbøf m/ristede champignon, løg & bacon kr. 59,-
  • Håndskåret kamsteg m/hjemmelavet rødkål & surt kr. 49,-
  • Roastbeef m/hjemmelavet remoulade & ristede løg kr. 39,-
  • Kalvelever m/bløde løg & bacon kr. 39,-
  • Hønsesalat m/grønne asparges & bacon - på rist. franskbrød kr. 39,-
  • Gammel ost m/sky & løg kr. 49,-
  • Brie m/peberfrugt & druer kr. 39,-
  • Gorgonzola m/rå past. æggeblomme - på ristet rugbrød kr. 49,-

Á LA CARTE

  • Æggekage m/flæsk & purløg kr. 55,-
  • Englekys - 2 stegte fisk & rejer kr. 65,-
  • Sildeplatte:3 slags sild, rugbrød, fedt, kapers & rødløg kr. 75,-
  • Frokostanretning:1 slags sild, fiskefilet, æg & rejer, leverpostej, kamsteg,
    roastbeef & ost - min. 2 kuverter - pr. kuvert kr. 99,-
  • Tarteletter m/høns i aspartes - 3 stk. kr. 45,-
  • Sandwich - flere varianter kr. 35,-
  • Dalgaardburger, 150 g hakkebøf m/pesto, chilimayo, soltørret tomat & parmesan kr. 55,-
  • Chili con Carne m/ris kr. 65,-
  • Brændende kærlighed kr. 55,-
  • Lasagne kr. 55,-
  • ½ wrap m/kylling & guacamole kr. 25,-

Vores smørrebrødsjomfruer kan naturligvis "skræddersy" en smørrebrødsbestilling lige efter dit hoved - eller en omgang håndmadder. Ring og få en snak med Delikatessen på tlf: 45 17 02 63.


SØNDAGSBRUNCH

  • Bacon & røræg
  • Brunchpølser
  • Røget laks
  • 2 slags ost m/tilbehør
  • Melon
  • Brød & smør
PRIS: pr. kuvert kr. 65,-
Min. 2 kuverter - bestilles senest lørdag kl. 14.00

LUKSUSBRUNCH

  • Røget laks m/dampede asparges
  • Røræg m/bacon & brunchpølser
  • Mini croissant m/rejesalat
  • Græsk yoghurt m/frugtcoulis & knas
  • Amerikanske pandekager m/ahornsirup
  • 2 slags ost m/marmelade fra Jan Hedh
  • California skinke fra Bedford m/tilbehør
  • Blandede små morgenboller
  • Rugbrød fra The Bread Station
  • Smør
PRIS: pr. kuvert kr. 175,-
Min. 8 kuverter - bestilles min. 4 dage før afhentning.

Meny v/ Købmand Dalgaard - Kongevejs-Centret 6 - 2970 Hørsholm - tlf: 45 86 01 22
mail - CVR: 52891728
Åbningstider: man - fredag 9.00 - 19.00 lørdag 9.00 - 17.00 Alle søndage 10.00 - 16.00