Catering - Forår 2018


SKAL i HOLDE KONFIRMATION I ÅR?
- så tag et kig i vores konfirmationsfolder, hvor vi tilbyder både en lækker 3-retters konfirmationsmenu samt en dejlig konfirmationsbuffet.
Vi står naturligvis også til rådighed med hjælp og inspiration, hvis konfirmanden
har andre ønsker.
Ring eller kom ind og få en uforpligtende snak med vores delikatesseleder/kok
Daniel Fugl på 45 17 02 63



"Cooking is an act of love,
a gift, a way of sharing with others the little secrets - piccoli segreti"

Citat: Sophia Loren


KÆRE DALGAARD KUNDE

På de følgende sider præsenterer vi vores Ud-af-Huset sortiment, som er tilpasset sæsonens råvarer. Vi håber, du vil finde vores udvalg både indbydende og inspirerende.

Ønsker du selv at sammensætte din menu, eller ønsker du ændringer i bestående menuer, er vi naturligvis behjælpelige med dette, du skal blot kontakte Delikatesseafdelingen. Det er vigtigt for os, at den mad, vi leverer, er tilpasset dine ønsker, så du oplever, at vi er med til at optimere madoplevelsen ved din fest.
Har du udfordringer m.h.t. allergi, gæster der er vegetarer eller veganere, så ring og tal med vores kokke, så kan vi hjælpes ad med at finde et alternativ til de bestående retter!


DALGAARDS FEST / CATERING KONCEPT:

Bryllup, konfirmation, fødselsdag, student eller jubilæum. Vi tilbyder at hjælpe dig med et totalkoncept for festen. Blomsterafdelingen kan inspirere og levere de smukkeste borddekorationer. Vinafdelingen kan tilpasse en vinmenu i flere prisklasser, komme med forslag til velkomstdrik samt informere om tidens trend inden for drinks. Delikatesseafdelingen tilbyder tapas, buffet'er & menuer tilpasset netop dine/jeres ønsker.

Du kan naturligvis nøjes med at vælge de elementer fra konceptet, du har behov for. Ring og få en uforpligtende snak med vores kokke Daniel Fugl, Jakob Rørby Aagård & Allan Collenette på tlf. 45 17 02 63 - de vil være behjælpelige med alle spørgsmål og planlægning.


MENUER:

Vore menuer bliver produceret af Dalgaards kokke. Vi benytter de bedste ferske råvarer og behandler dem nænsomt, så den gode smag og næringsværdi bevares. Menuerne leveres med en tilberedningsvejledning, så det er nemt at gå til derhjemme.


FORÅRSMENU

SNACKS:

  • SPRØDT KYLLINGESKIND
    m/sauce tatar
  • CROQUETAS DE JAMÓN
    m/bagt peberfrugt-creme
  • DALGAARDS RØRTE TATAR
    på ristet brioche
  • GRILLEDE HVIDE ASPARGES
    m/sortfodsskinke & karse
  • 1 STK. ØSTERS NATUREL
    m/vinaigrette
  • SPRØDE ØLLEBRØDSFLAGER
    m/løgcreme
  • MARINEREDE OLIVEN
  • RØGEDE SALTMANDLER
SNACKS PR. STK. 29,- / 3 STK. 80,-

FORRETTER:

  • DALGAARDS RIMMEDE LAKS
    m/rygeost fra Gundestrup, radiser & agurk samt sprødt rugbrød
  • RØGEDE KAMMUSLINGER
    bornholmsk rapsolie, agurk & fennikel
  • CARPACCIO
    af okse fra Orsholt Gods, estragon mayo, syltede grønne tomater & sprøde forårsurter
  • DALGAARDS REJECOCKTAIL
    m/luksusrejer, hummermayo, citron, karse & syltede asparges
  • RILLETTE
    af vesterhavsfisk, fennikel, friteret brød & dildolie
FORRETTER 80,-/kuvert

HOVEDRETTER:

  • THOMAS RODES SORTFODSSVIN
    m/blomkålspuré tilsmagt m/brunet smør, grillet spidskål samt gastric tilsmagt m/syrlig rabarbersaft. Hertil knuste kartofler tilsmagt m/forårsurter
  • GRILLET LAMMECULOTTE
    m/letstuvede forårsgrøntsager tilsmagt m/ramsløg og citron. Hertil knuste nye kartofler m/forårsurter
  • URTEFARSERET GRÅSTEN UNGHANEBRYST
    m/dampede forårsgrøntsager, hvidvinscreme tilsmagt m/ramsløg og rygeost. Hertil knuste nye kartofler m/forårsurter
  • HELSTEGT KALVESTRIPLOIN
    m/dampede forårsgrøntsager samt løgpuré og sauce bordelaise
HOVEDRETTER 165,-/kuvert

OST:

  • OSTETALLERKEN - kr. 75,-
    m/4 udvalgte oste fra nær og fjern samt sprødt og sødt

DESSERTER:

  • RABARBERKOMPOT
    m/mascarponecreme & crumble - kr. 75,-
  • DALGAARDS VALRHONA-DRØM - kr. 85,-
  • TOSCATÆRTE
    m/Amarettocreme - kr. 85,-

VÆLG 3 RETTER - KR. 275,-/kuvert
VÆLG 4 RETTER - KR. 350,-/kuvert

Min. 8 personer - Bestilles min. 3 dage før afhentning.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63


FORÅRSBUFFET

  • DALGAARDS GL.DAGS. MODNEDE SILD
    m/kapers & rødløgscreme
  • STEGT RØDSPÆTTE
    m/hjemmerørt remoulade & grillet citron
  • DALGAARDS RIMMEDE LAKS
    m/rygeost fra Gundestrup, radiser & agurk samt sprødt rugbrød
  • SALAT AF BAGTE SYLTEDE TOMATER
    m/mozzarella & basilikum
  • GRÅSTEN UNGHANEBRYST
    m/svampemayo & sprødt skind
  • DALGAARDS SMÅ LUNE DELLER
    m/surt
  • 2 SLAGS OST
    oliven, sødt & sprødt
  • RABARBERKOMPOT
    m/pisket mascarponecreme
PRIS PR. KUVERT: kr. 175,-
Min. 8 personer - Bestilles min. 3 dage før afhentning.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63


TILKØB AF FLERE RETTER:

  • 2 STK. ØSTERS NATUREL
    m/kapers & rødløgscreme
  • CARPACCIO
    af okse fra Ørsholt Gods, estragonmayo, bagte tomater & sprøde forårsurter
  • RILLETTE AF VESTERHAVSFISK
    m/fennikel, forårsurter & dildolie
  • TUN Á LA NICOISE
  • GRILLEDE & SYLTEDE GRØNTSAGER
    m/parmesan, olivenolie & saltede kerner
  • DALGAARDS RØRTE TATAR
    hjertesalat & ristet brioche
  • KALVEFILET
    m/bearnaisecreme
  • DALGAARDS VALRHONA-DRØM
TILKØB PR. RET 50,-/kuvert
Min. 8 personer - Bestilles min. 3 dage før afhentning.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63


"Efter en god middag kan man klare alt - til og med sin familie"
Citat: Oscar Wilde

RECEPTION / TAPAS

  • 1 stk. østers naturel m/vinaigrette
  • Dalgaards rimmede laks m/rygeost fra Gundestrup & sprødt rugbrød
  • Varmrøget laksemousse m/havtorn
  • Rillette af vesterhavsfisk på hjertesalat
  • Hvidløgsmarinerede tigerrejer m/koriander & chili
  • Brødchips m/trøffelsalami & artiskokcreme
  • Bresaola m/sennepscreme, parmesan & ristet brød
  • Røget hjortefilet m/peberrod & tyttebær på rugbrød
  • Dalgaards rørte tatar på ristet brioche
  • Dalgaards svampepaté m/cornichoner & ristet brød
  • Fuglelevermousse m/syltede rabarber, sprødt skind & ristet brød
  • "Piquillas" - spansk peberfrugt m/ostefyld
  • Ristet chorizo m/salsa piccante
  • Grillede hvide asparges m/sortfodsskinke & karse
  • Pintxos m/serrano skinke, artiskok, oliven & citron
  • 3 slags minisalami, oliven & semi-dried tomat
  • Gratineret gedeost m/honning & pære
  • Manchego - 6 mdr. m/honning, timian & olivenolie
  • Sarah Bernhardt m/hindbær
  • Rabarberkompot m/mascarponecreme
  • Citronmazarin kage
  • Dalgaards Valrhona-drøm
PRIS: 1 STK. 29,-
PRIS v/min. 8 kuverter
6 stk. 150,-/kuvert
8 stk. 180,-/kuvert
10 stk. 200,-/kuvert


DALGAARD PØLSE/OSTE ANRETNINGER

Hjemmebagt foccaciabrød/smør

PRIS: pr. kuvert 15,-


DEN KLASSISKE:
En anretning, som kan gøre det ud for et måltid.
Består af: 5 slags charcuteri, 5 slags ost & 3 slags tilbehør
Min. 6 kuverter

PRIS: pr. kuvert 125,-

DEN UDSØGTE:
En anretning, hvor der er kælet lidt mere for produkterne.
Kan gøre det ud for et måltid, når du vil servere noget lidt ud over det sædvanlige
Består af: 6 slags charcuteri, 6 slags ost & 4 slags tilbehør
Min 6 kuverter

PRIS: pr. kuvert 175,-

DEN LETTE:
En let anretning, der kan serveres som natmad, brunch eller bare, når det skal være lidt let.
Består af: 3 slags charcuteri, 3 slags ost & 3 slags tilbehør.
Min. 6 kuverter

PRIS: pr. kuvert 75,-


VÆLG SELV:
Sammensæt selv din anretning, så udregner vi prisen efter forbrug - kun fantasien sætter grænser!
Tag gerne en snak med ostehandler Allan Freese om alternative løsninger.


KLASSISK LUKSUS SMØRREBRØD - Enhedspris pr. stk. 29,95

  • Fiskefilet m/remoulade
  • Æg & benfri sild
  • Æg m/ mayonnaise og rejer
  • Kamsteg m/rødkål
  • Skinke m/italiensk salat
  • Roastbeef m/remoulade
  • Oksebryst m/peberrodssalat
  • Kalkun m/karrymayonnaise og bacon
  • Frikadeller m/rødkål
  • Rullepølse m/sky og løg
  • Dyrlægens natmad
  • Tunge m/peberrodssalat
  • Kartoffel m/rå løg & bacon
  • Fin skinkesalat m/purløg

EKSKLUSIVT SMØRREBRØD

  • Røget laks m/rygeostecreme på franskbrød - kr. 55,-
  • Håndpillede rejer m/mayonnaise, grønne asparges & citron - kr. 65,-
  • Røget ål m/røræg & purløg - dagspris
  • Gravad laks m/dilddressing på franskbrød - kr. 55,-
  • Tatar m/løg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme - kr. 65,-
  • Mørbradbøf m/ristede champignon, løg & bacon - kr. 59,-
  • Håndskåret kamsteg m/hjemmelavet rødkål & surt - kr. 49,-
  • Roastbeef m/hjemmelavet remoulade & ristede løg - kr. 39,-
  • Kalvelever m/bløde løg & bacon - kr. 39,-
  • Hønsesalat m/grønne asparges & bacon på ristet franskbrød - kr. 39,-
  • Gammel ost m/sky & løg - kr. 49,-
  • Brie m/peberfrugt & druer - kr. 39,-
  • Gorgonzola m/rå past. æggeblomme på ristet rugbrød - kr. 49,-

Meny v/ Købmand Dalgaard - Kongevejs-Centret 6 - 2970 Hørsholm - tlf: 45 86 01 22
mail - CVR: 52891728
Åbningstider: man - fredag 9.00 - 19.00 lørdag 9.00 - 17.00 Alle søndage 10.00 - 16.00