Catering - Sommer 2019

Nedenstående er gældende fra 1. juni til og med 31.august 2019

"Cooking is an act of love,
a gift, a way of sharing with others the little secrets - piccoli segreti"

Citat: Sophia Loren

KÆRE DALGAARD KUNDE

På de følgende sider præsenterer vi vores Ud-af-Huset sortiment, som er tilpasset sæsonens råvarer. Vi håber, du vil finde vores udvalg både indbydende og inspirerende.

Vores kokketeam, som består af 4 faglærte kokke, gør en dyd ud af at få det bedste frem i enhver ret.
Den gastronomiske stil er inspireret af det ny nordiske køkken med base i det klassiske franske. Kort sagt holder vi af mad med masser af smag baseret på sæsonens aktuelle råvarer - og gerne fra lokale leverandører og avlere. Samtidig tilstræber vi et skarpt visuelt look

Ønsker du selv at sammensætte din menu, eller ønsker du ændringer i bestående menuer, er vi naturligvis behjælpelige med dette, du skal blot kontakte Delikatesseafdelingen. Det er vigtigt for os, at den mad, vi leverer, er tilpasset dine ønsker, så du oplever, at vi er med til at optimere madoplevelsen ved din fest.
Har du udfordringer m.h.t. allergi, gæster der er vegetarer eller veganere, så ring og tal med vores kokke, så kan vi hjælpes ad med at finde et alternativ til de bestående retter!


DALGAARDS FEST / CATERING KONCEPT:

Bryllup, konfirmation, fødselsdag, student eller jubilæum. Vi tilbyder at hjælpe dig med et totalkoncept for festen. Blomsterafdelingen kan inspirere og levere de smukkeste borddekorationer. Vinafdelingen kan tilpasse en vinmenu i flere prisklasser, komme med forslag til velkomstdrik samt informere om tidens trend inden for drinks. Delikatesseafdelingen tilbyder tapas, buffet'er & menuer tilpasset netop dine/jeres ønsker.

Du kan naturligvis nøjes med at vælge de elementer fra konceptet, du har behov for. Ring og få en uforpligtende snak med vores kokke Daniel Fugl, Rasmus Kristensen & Allan Collenette på tlf. 45 17 02 63 - de vil være behjælpelige med alle spørgsmål og planlægning.


MENUER:

Vore menuer bliver produceret af Dalgaards kokke. Vi benytter de bedste ferske råvarer og behandler dem nænsomt, så den gode smag og næringsværdi bevares. Menuerne leveres med en tilberedningsvejledning, så det er nemt at gå til derhjemme.


SOMMERMENU

FORRETTER:

  • GAZPACHO
    af sommerens solmodne grøntsager, lardostegt jomfruhummer fra Kattegat samt sommerflora
  • SKINDSTEGT SANDART
    variation af sommergulerødder samt sauce nage

HOVEDRETTER:

  • GRÅSTEN UNGHANE
    smørdampet sommergrønt, syrlig rabarberpuré, nye danske kartofler vendt med havens urter, cremet morkel-skysauce tilsmagt m/æblebrændevin
  • URTESTEGT KALVECULOTTE
    ærter francaise m/peberbacon, nye danske kartofler vendt med havens krydderurter samt sauce bordelaise

DESSERTER

  • RØDGRØD
    af danske sommerbær se4rveret i pannacotta-ring, spansk kørvel & friske sommerbær
  • DALGAARD CHOKOLADEDRØM
    med 3 slags chokolademousse på sprød bund serveret med skovbærcoulis

MENU - PRIS PR. KUVERT v/3 RETTER 275,-
Min. 6 personer - Bestilles min. 3 dage før afhentning.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63


SOMMERBUFFET:

  • SALAT AF SPRØDE SOMMERSALATER
    ærter & radiser toppet m/håndpillede rejer & skaldyrsdressing
  • GRILLET TUN
    á la nicoise
  • SALAT AF LÆKRE SOLMODNE TOMATER
    god olivenolie & bøffelmozzarella
  • GRÅSTEN UNGHANEBRYST
    farseret m/krydderurter
    eller
    URTESTEGT KALVECULOTTE
  • GROV TZATZIKI
  • SALAT AF NYE KARTOFLER
    vendt med masser af sommerurter & koldpresset rapsolie
  • HINDBÆR & CITRON-MOUSSE
    på mandelbisquit pyntet m/friske sommerhindbær

Der medfølger hjemmebagt surdejsbrød samt kærnemælkspisket smør!

PRIS PR. KUVERT: kr. 245,-
Min. 6 personer - Bestilles min. 3 dage før afhentning.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63


"Efter en god middag kan man klare alt - til og med sin familie"
Citat: Oscar Wilde

RECEPTION / TAPAS

  • Røget makrel m/fynsk forårssalat
  • Røget laks m/peberrodsmayo & agurk
  • Rillette af vesterhavsfisk på hjertesalat
  • Hvidløgsmarinerede tigerrejer m/koriander & chili
  • Brødchips m/trøffelsalami & artiskokcreme
  • Bresaola m/sennepscreme & parmesan
  • Røget hjortefilet m/peberrod & tyttebær
  • Dalgaards rørte tatar på sprød hjertesalat
  • Andelever m/cornichoner
  • Ristet chorizo m/salsa piccante
  • Mangalica-skinke m/hvide asparges & karse
  • Pintxos m/serrano skinke, artiskok, oliven & citron
  • 3 slags minisalami, oliven & semi-dried tomat
  • Lille løgtærte m/urtecreme
  • Gratineret gedeost m/honning & pære
  • Comté m/syltede valnødder
  • Lille jordbærtærte m/vanillecreme
  • Koldskålsfromage m/friske hindbær & kammerjunkere
  • 2 stk. macarons

Dalgaards hjemmelavede foccaciabrød medfølger!

PRIS: 1 STK. 30,-
PRIS v/min. 8 kuverter
6 stk. 170,-/kuvert
8 stk. 205,-/kuvert
10 stk. 225,-/kuvert


DALGAARD PØLSE/OSTE ANRETNINGER

Der medfølger hjemmebagt brød & smør til alle ostennaretninger!

DEN KLASSISKE:
En anretning, som kan gøre det ud for et måltid.
Består af: 5 slags charcuteri, 5 slags ost & 3 slags tilbehør
Min. 6 kuverter

PRIS: pr. kuvert 149,-

DEN UDSØGTE:
En anretning, hvor der er kælet lidt mere for produkterne.
Kan gøre det ud for et måltid, når du vil servere noget lidt ud over det sædvanlige
Består af: 6 slags charcuteri, 6 slags ost & 4 slags tilbehør
Min 6 kuverter

PRIS: pr. kuvert 214,-

DEN LETTE:
En let anretning, der kan serveres som natmad, brunch eller bare, når det skal være lidt let.
Består af: 3 slags charcuteri, 3 slags ost & 3 slags tilbehør.
Min. 6 kuverter

PRIS: pr. kuvert 110,-


KLASSISK LUKSUS SMØRREBRØD - Enhedspris pr. stk. 29,95

  • Fiskefilet m/remoulade
  • Æg m/ mayonnaise og rejer
  • Kamsteg m/rødkål
  • Skinke m/italiensk salat
  • Roastbeef m/remoulade
  • Oksebryst m/peberrodssalat
  • Kalkun m/karrymayonnaise og bacon
  • Frikadeller m/rødkål
  • Rullepølse m/sky og løg
  • Dyrlægens natmad
  • Tunge m/peberrodssalat

EKSKLUSIVT SMØRREBRØD

  • Røget laks m/rygeostecreme på franskbrød - kr. 55,-
  • Håndpillede rejer m/mayonnaise, grønne asparges & citron - kr. 65,-
  • Røget ål m/røræg & purløg - dagspris
  • Gravad laks m/dilddressing på franskbrød - kr. 55,-
  • Tatar m/løg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme - kr. 65,-
  • Mørbradbøf m/ristede champignon, løg & bacon - kr. 59,-
  • Håndskåret kamsteg m/hjemmelavet rødkål & surt - kr. 49,-
  • Roastbeef m/hjemmelavet remoulade & ristede løg - kr. 39,-
  • Kalvelever m/bløde løg & bacon - kr. 39,-
  • Hønsesalat m/grønne asparges & bacon på ristet franskbrød - kr. 39,-
  • Gammel ost m/sky & løg - kr. 49,-
  • Brie m/peberfrugt & druer - kr. 39,-
  • Gorgonzola m/rå past. æggeblomme på ristet rugbrød - kr. 49,-

Persondata:
Personoplysninger, som Dalgaard Supermarked modtager i forbindelse med cateringordrer, opbevares og slettes en måned efter at ordren er gennemført, af administrative årsager.

Meny v/ Købmand Dalgaard - Kongevejs-Centret 6 - 2970 Hørsholm - tlf: 45 86 01 22
mail - CVR: 52891728
Åbningstider: man - fredag 9.00 - 19.00 lørdag 9.00 - 17.00 Alle søndage 10.00 - 16.00