Catering - December 2018



DALGAARDS NYTÅRSMENU 2018
Vores dygtige kokke har igen i år kreeret en spændende & delikat nytårsmenu
– 4 retters velsmag helt uden besvær for dig!

Se menuen her:







Nedenstående er gældende fra 15. november til og med 21. december 2018

"Cooking is an act of love,
a gift, a way of sharing with others the little secrets - piccoli segreti"

Citat: Sophia Loren

KÆRE DALGAARD KUNDE

På de følgende sider præsenterer vi vores Ud-af-Huset sortiment, som er tilpasset sæsonens råvarer. Vi håber, du vil finde vores udvalg både indbydende og inspirerende.

Ønsker du selv at sammensætte din menu, eller ønsker du ændringer i bestående menuer, er vi naturligvis behjælpelige med dette, du skal blot kontakte Delikatesseafdelingen. Det er vigtigt for os, at den mad, vi leverer, er tilpasset dine ønsker, så du oplever, at vi er med til at optimere madoplevelsen ved din fest.
Har du udfordringer m.h.t. allergi, gæster der er vegetarer eller veganere, så ring og tal med vores kokke, så kan vi hjælpes ad med at finde et alternativ til de bestående retter!


DALGAARDS FEST / CATERING KONCEPT:

Bryllup, konfirmation, fødselsdag, student eller jubilæum. Vi tilbyder at hjælpe dig med et totalkoncept for festen. Blomsterafdelingen kan inspirere og levere de smukkeste borddekorationer. Vinafdelingen kan tilpasse en vinmenu i flere prisklasser, komme med forslag til velkomstdrik samt informere om tidens trend inden for drinks. Delikatesseafdelingen tilbyder tapas, buffet'er & menuer tilpasset netop dine/jeres ønsker.

Du kan naturligvis nøjes med at vælge de elementer fra konceptet, du har behov for. Ring og få en uforpligtende snak med vores kokke Daniel Fugl, Jakob Rørby Aagård & Allan Collenette på tlf. 45 17 02 63 - de vil være behjælpelige med alle spørgsmål og planlægning.


MENUER:

Vore menuer bliver produceret af Dalgaards kokke. Vi benytter de bedste ferske råvarer og behandler dem nænsomt, så den gode smag og næringsværdi bevares. Menuerne leveres med en tilberedningsvejledning, så det er nemt at gå til derhjemme.




JULEMENU

FORRET:

  • DALGAARDS KOLDRØGEDE LAKS
    fra egen røgovn m/rygeost fra Gundestrup mejeri, krydderurtesalat samt sprødt rugbrød

HOVEDRET:

  • CONFITERET ANDELÅR
    m/rødkål & rødløgskompot samt kartoffelgratin m/rosmarin & hvidløg. Hertil en dejlig sauce bordelaise

DESSERT:

  • DALGAARDS RISALAMANDE
    m/kirsebærsauce

MENU - PRIS PR. KUVERT 225,-

Min. 6 personer - Bestilles min. 2 dage før afhentning.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63


HELSTEGT AND:

Fra 15. november til 21. december kan du bestillen en hel Berberiand (har ikke været frosset) m/æbler & svesker

BERBERIAND - PR STK. 449,-

Partering - pr. and 50,-

DALGAARDS RISALAMANDE m/kirsebærsauce

PRIS PR. KUVERT 29,95


JULEBUFFET:

  • MARINEREDE SILD
    m/karrysalat
  • FISKEFILET
    m/citron & remoulade
  • RIBBENSTEG
    m/hjemmelavet rødkålr/li>
  • LEVERPOSTEJ
    m/bacon & champignon
  • SYLTE
    m/sennep & rødbeder
  • RISALAMANDE
    m/kirsebærsauce
  • BRØD & SMØR
PRIS PR. KUVERT: kr. 129,-
Min. 8 personer - Bestilles min. 2 dage før afhentning.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63


TILKØB AF FLERE RETTER:
  • DALGAARDS STEGTE SILD
    m/rødløg & dild
  • ÆG MED HÅNDPILLEDE REJER
    & hjemmelavet mayonnaise
  • DILDGRAVAD LAKS
    m/rævesauce
  • TARTELETTER
    m/høns i asparges (1 stk./person)
TILKØB PR. RET 29,-/kuvert

YDERLIGERE TILKØB AF RETTER:
  • GLASERET HAMBURGERRYG
    m/stuvet grønlangkål
  • ÆBLEFLÆSK
  • CONFITERET ANDELÅR
    m/rødløgskompot
  • LILLE MØRBRADBØF
    m/bløde løg
TILKØB PR. RET 39,-/kuvert
Min. 8 personer - Bestilles min. 2 dage før afhentning.
Ønskes færre kuverter, kontakt venligst køkkenet på tlf: 45 17 02 63


"Efter en god middag kan man klare alt - til og med sin familie"
Citat: Oscar Wilde

RECEPTION / TAPAS

  • Dalgaards rimmede laks m/rygeost fra Gundestrup
  • Varmrøget laksemousse m/havtorn
  • Rillette af vesterhavsfisk på hjertesalat
  • Hvidløgsmarinerede tigerrejer m/koriander & chili
  • Brødchips m/trøffelsalami & artiskokcreme
  • Bresaola m/sennepscreme & parmesan
  • Røget hjortefilet m/peberrod & tyttebær
  • Dalgaards rørte tatar på sprød hjertesalat
  • Dalgaards svampepaté m/cornichoner
  • Ristet chorizo m/salsa piccante
  • Sortfodsskinke m/svampemayonnaise & karse
  • Pintxos m/serrano skinke, artiskok, oliven & citron
  • 3 slags minisalami, oliven & semi-dried tomat
  • Gratineret gedeost m/honning & pære
  • Comté m/syltede valnødder
  • Dalgaards chokoladedrøm
  • Gammeldavs æblekage
  • Sarah Bernhardt

Dalgaards hjemmelavede foccaciabrød medfølger!

PRIS: 1 STK. 29,-
PRIS v/min. 8 kuverter
6 stk. 175,-/kuvert
8 stk. 205,-/kuvert
10 stk. 225,-/kuvert


DALGAARD PØLSE/OSTE ANRETNINGER

Der medfølger hjemmebagt brød & smør til alle ostennaretninger!

DEN KLASSISKE:
En anretning, som kan gøre det ud for et måltid.
Består af: 5 slags charcuteri, 5 slags ost & 3 slags tilbehør
Min. 6 kuverter

PRIS: pr. kuvert 149,-

DEN UDSØGTE:
En anretning, hvor der er kælet lidt mere for produkterne.
Kan gøre det ud for et måltid, når du vil servere noget lidt ud over det sædvanlige
Består af: 6 slags charcuteri, 6 slags ost & 4 slags tilbehør
Min 6 kuverter

PRIS: pr. kuvert 214,-

DEN LETTE:
En let anretning, der kan serveres som natmad, brunch eller bare, når det skal være lidt let.
Består af: 3 slags charcuteri, 3 slags ost & 3 slags tilbehør.
Min. 6 kuverter

PRIS: pr. kuvert 110,-


KLASSISK LUKSUS SMØRREBRØD - Enhedspris pr. stk. 29,95

  • Fiskefilet m/remoulade
  • Æg m/ mayonnaise og rejer
  • Kamsteg m/rødkål
  • Skinke m/italiensk salat
  • Roastbeef m/remoulade
  • Oksebryst m/peberrodssalat
  • Kalkun m/karrymayonnaise og bacon
  • Frikadeller m/rødkål
  • Rullepølse m/sky og løg
  • Dyrlægens natmad
  • Tunge m/peberrodssalat

EKSKLUSIVT SMØRREBRØD

  • Røget laks m/rygeostecreme på franskbrød - kr. 55,-
  • Håndpillede rejer m/mayonnaise, grønne asparges & citron - kr. 65,-
  • Røget ål m/røræg & purløg - dagspris
  • Gravad laks m/dilddressing på franskbrød - kr. 55,-
  • Tatar m/løg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme - kr. 65,-
  • Mørbradbøf m/ristede champignon, løg & bacon - kr. 59,-
  • Håndskåret kamsteg m/hjemmelavet rødkål & surt - kr. 49,-
  • Roastbeef m/hjemmelavet remoulade & ristede løg - kr. 39,-
  • Kalvelever m/bløde løg & bacon - kr. 39,-
  • Hønsesalat m/grønne asparges & bacon på ristet franskbrød - kr. 39,-
  • Gammel ost m/sky & løg - kr. 49,-
  • Brie m/peberfrugt & druer - kr. 39,-
  • Gorgonzola m/rå past. æggeblomme på ristet rugbrød - kr. 49,-

Meny v/ Købmand Dalgaard - Kongevejs-Centret 6 - 2970 Hørsholm - tlf: 45 86 01 22
mail - CVR: 52891728
Åbningstider: man - fredag 9.00 - 19.00 lørdag 9.00 - 17.00 Alle søndage 10.00 - 16.00