Job hos Dalgaard

Dalgaards medarbejdere er vores vigtigste ressource for at nå vores mål.

  • Dalgaard medarbejdere har ét fælles mål: at fremme livskvalitet, sundhed og nydelse for vore kunder. Alle Dalgaards medarbejdere går på arbejde for at sikre dette, hver dag.
  • Dalgaard Supermarked er inde i en spændende udvikling, hvor hele virksomheden arbejder sammen for hele tiden at være først med det bedste indenfor kvalitet og mangfoldighed og en lang række nye løsninger for vore kunder.
  • Hos Dalgaard arbejder vi med medarbejderudvikling, fordi vore kunder fortjener den bedste service – og fordi vi tror på, at vores arbejdsplads bliver et bedre og sjovere sted at være, hvis vi alle gør os umage og har den nødvendige faglige viden.
  • Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Vi sætter pris på mennesker, der selv tager et initiativ. Du vil blive kontaktet i tilfælde af at vi har en ledig stilling, der passer til netop dine kvalifikationer og ønsker.

Er du interesseret i et job eller elevplads, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.og vi vender snarest tilbage...

Job hos Dalgaard

  • 1

 

Meny v/ Købmand Dalgaard - Kongevejs-Centret 6 - 2970 Hørsholm - tlf: 45 86 01 22
mail - CVR: 52891728
Åbningstider: man - fredag 9.00 - 19.00 lørdag 9.00 - 17.00 Alle søndage 10.00 - 16.00