Må vi beholde dine oplysninger til at kontakte dig i forbindelse med fremtidige jobåbninger?

Hvis du vælger at give samtykke til, at Dalgaard Supermarked må beholde dine oplysninger, bliver Dalgaard Supermarked dataansvarlig. Inden du giver samtykke, bedes du læse nedenstående information, så du er opmærksom på, hvordan dine oplysninger bliver behandlet.

Vi behandler almindelige personoplysninger om dig, som du har givet i forbindelse med ansøgning af stilling som:

Oplysningerne bliver behandlet på baggrund af dit samtykke. Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage, hvorefter oplysningerne vil blive slettet og ikke behandlet yderligere. Dine oplysninger vil under alle omstændigheder blive slettet og ikke behandlet yderligere, når der er gået seks måneder.

Formålet med behandlingen er, at butikken kan kontakte dig ved fremtidige jobåbninger og at bruge oplysningerne som ansøgningsgrundlag i den forbindelse. Dine oplysninger vil ikke blive brugt til andre formål, og oplysningerne vil ikke blive videregivet uden dit samtykke.

Du har altid ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, vi har om dig. Desuden har du ret til at få rettet urigtige oplysninger. I den forbindelse beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine oplysninger. Du kan benytte kontaktoplysningerne nedenfor til at meddele os dine ændringer.

Hvis du ikke er enig i den måde dine oplysninger bliver behandlet på, kan du kontakte Dalgaard Supermarked. Du har desuden også ret til at klage til datatilsynet.

Dataansvarlig for kontaktoplysninger hos Dalgaard Supermarked er:

Lisbeth Koed
Dalgaard Supermarked
Kongevejs-centret 6
2970 Hørsholm
Tlf. 45170266
e-mail: administration@dalgaardsupermarked.dk

Samtykke:

Skriv dit navn og tryk SEND for at acceptere nedenstående samtykkeerklæring

Jeg giver herved samtykke til, at Dalgaard Supermarked må beholde mine kontaktoplysninger, ansøgning og CV i op til seks måneder, til brug for indkaldelse, og som ansøgningsgrundlag for fremtidige stillinger hos Dalgaard Supermarked.

Job hos Dalgaard

  • Meget mere end et almindeligt supermarked...Basisvarer til dagligdagen, tilbudsvarer designet til områdets kunder og masser af nyheder & specialvarer. Herudover mange spændende kundeaktiviteter & -arrangementer!
    Læs mere
  • Dalgaard - en levende arbejdsplads Vi har sat os for at være noget særligt. En virksomhed man taler om og lægger mærke til i dagligvarebranchen!
    Læs mere
  • Du er hvad du spiser Det gør en forskel i hverdagen at have en bevidsthed omkring og holdning til kosten og hvad den betyder for velvære og sundhed!
    Læs mere
  • 1

Meny v/ Købmand Dalgaard - Kongevejs-Centret 6 - 2970 Hørsholm - tlf: 45 86 01 22
mail - CVR: 52891728
Åbningstider: man - fredag 9.00 - 19.00 lørdag 9.00 - 17.00 Alle søndage 10.00 - 16.00