Jordbærkage

Ingredienser

Ca. 8 stk.

Ingredienser

Bund:
150 g blødt smør + lidt til formen
150 g sukker
150 g marcipan, groftrevet
2 æg
50 g mel

Desuden:
50 g mørk chokolade
1½ dl piskefløde
2 spsk. græsk yoghurt
1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. flormelis
Jordbær

Sådan gør du

Bund: pisk smør og sukker et par minutter, til det er lyst og luftigt.
Pisk æggene i et ad gangen.
Rør den revne marcipan i.
Rør melet i.
Smør en tærteform, kom dejen i og bag den i en 175° varm ovn ca. 25 minutter.
Lad den køle af på køkkenbordet og sæt den så i køleskabet, så den bliver kold.
Når bunden er kold, smeltes chokoladen over vandbad.
Smør chokoladen ud over den kolde bund og lad chokoladen stivne.
Pisk i mens fløden til flødeskum sammen med vaniljepulver.
Vend græsk yoghurt og flormelis forsigtigt i med en dejskraber.
Fordel vaniljeskummet ovenpå den stivnede chokolade og pynt med jordbær.

Meny v/ Købmand Dalgaard - Kongevejs-Centret 6 - 2970 Hørsholm - tlf: 45 86 01 22
mail - CVR: 52891728
Åbningstider: man - fredag 9.00 - 19.00 lørdag 9.00 - 17.00 Alle søndage 10.00 - 16.00