Kiosk

...det første du møder i Dalgaard

Vores velassorterede kiosk tilbyder dig - udover dagens avis - et stort udvalg af ugeblade og månedsmagasiner omkring mode, design, indretning, rejser, teknik, historie samt spilleblade som fx. kryds & tværs, sudoku og meget mere.

Vi har fuldt sortiment inden for cigaretter og røgvarer samt tilbehør hertil. Vi er leverings-dygtige i Tips, Oddset, Lotto og skrabe-lodder og råder over 2 spilleterminaler, der sikrer hurtigere og bedre service.

Vi tilbyder et stort udvalg af spændende kogebøger og pocketbøger.

I kiosken er vi altid behjælpelige med at finde en vare eller en ansvarlig medarbejder samt vejlede omkring tilbud og kampagner - kort sagt er vi Dalgaards kundeinformation.

Postbutikken er også en del af kiosken. Du kan altid få frimærker eller få udleveret en almindelig pakke uden for postbutikkens åbningstid. Indlevering og afhentning af postprodukter, der kræver håndtering gennem PostNords IT-system, skal ske inden for postbutikkens åbningstider.

Skulle du alligevel mangle noget i vores afdeling i form af blade, aviser eller tobaksvarer, hører vi gerne fra dig. Kontakt undertegnede, så skal vi gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

Camilla Hultberg
Afdelingsleder

Meny v/ Købmand Dalgaard - Kongevejs-Centret 6 - 2970 Hørsholm - tlf: 45 86 01 22
mail - CVR: 52891728
Åbningstider: man - fredag 9.00 - 19.00 lørdag 9.00 - 17.00 Alle søndage 10.00 - 16.00