Dalgaards univers af velsmag!

BOGSIGNERING – ”Råvarernes mester”

Kokken Vivi Schou, indehaver af Restaurant Babette i Vordingborg – fortæller med engagement og stor seriøsitet om glæden ved arbejdet i gastronomiens mangfoldige verden, om respekten for råvarerne – især de lokale og hjertebørnene fisk og skaldyr.

I Vivi Schous univers starter ALT med råvaren. Hun vil gøre alt for at få fingrene i den bedste fisk, de allerbedste skaldyr og i det bedste kød, frugter og grøntsager. Respekten for råvarerne er en ledetråd gennem hele hendes kokkeliv. I denne samtalebog fortæller hun levende om det hele og deler gavmildt ud af 50 skønne opskrifter fra Restaurant Babette.
Kom og mød Vivi Schou på lørdag, hvor hun besøger butikken og signerer sin nye bog. I den forbindelse vil der også være lidt smagsprøver på et par af opskrifterne fra bogen, som naturligvis kan købes i butikken – en super julegaveidé!
Vi tilbyder en speciel julepris på bogen denne dag: Kun 249,95 - du sparer 100,-

Kom og mød Vivi Schou lørdag fra kl. 11-13

DELIKATESSEN

- præsenterer DALGAARDS NYTÅRSMENU 2018!

Kom og smag torsdag 15-18

VINAFDELINGEN

- præsenterer dejlige julevine!

Kom og smag torsdag 16-18

GRÅSTEN FJERKRÆ - ANDEBRYST

Minimal eller ingen dyretransport - Langsom vækst - Mere plads!
Hos Gråsten har de specialiseret sig i fjerkræ og producerer kød af særlig høj kvalitet. Deres motto er, at mere velfærd giver mere kvalitet og bedre smag.
Gråsten Fjerkræ forarbejder kødet på egen fabrik. Det betyder fuld kontrol og dermed garanti for højeste grad af fødevaresikkerhed.

Kom og smag fredag 15-18

DEL MASTRO

giver smagsprøver på deres skønne Amarena kirsebær.
Perfekt til julens risalamande, som i dagens anledning leveres af Delikatessen!.

Kom og smag fredag 15-18

CALABRIEN VIN

- præsenterer dejlige vine fra det skønne Calabrien!

Kom og smag fredag 15-18

GRIMBERGEN ØL – BELGISK ØL FRA FRANKRIG!

Grimbergen er et varemærke for øl, brygget på et kloster ved den belgiske by Grimbergen. Klosteret kan dateres tilbage til år 1128 og her har munkene brygget øl. I 1958 overtog det kommercielle bryggeri Alken-Maes, opskriften på munkenes mørke øl og solgte den under navnet Grimbergen. Siden 1958 har munkene ikke brygget Grimbergen øl. Det belgiske bryggeri Alken-Maes, brygger udelukkende Grimbergen øl til det belgiske marked og på den lille buttede belgiske standard flaske.

Kom og smag fredag 13-18

NORDIC SEAFOOD

Flotte, store rødrejer på frost – pillede og lige til at spise, når de er optøet.

Kom og smag fredag 13-18

OPLAND AQUAVIT

Spændende aquavitter fra norske Opland: Gammel Opland Aquavit, Edel Port Aquavit, Edel Madeira Aquavit &
Gilde Non+ Ultra!

Kom og smag fredag 14-18 & lørdag 12-16

FISKEAFDELINGEN

- giver smagsprøver på hjemmelavede sildevarianter

Kom og smag lørdag 10-15

FREDERIKSDAL KIRSEBÆRVIN

Frederiksdal Kirsebærvin er produceret på Stevnsbær, et surkirsebær, som normalt er rigtig vanskeligt at dyrke, men som har særligt gode vilkår på Frederiksdal Gods på Lolland. De dyrker alle bærrene selv – for de findes simpelthen ikke flottere noget andet sted. Det betyder, at de er med fra knopperne bliver til bær og kan kræse om plantagerne året igennem – og afprøve nye teknikker. Kirsebærrene har således også en ultrakort transporttid fra plantagen til vineriet. Alt sammen noget, der giver optimal kvalitet. .

Kom og smag lørdag 11-15

FERRERO ROCHER

- er en chokolade, der er delvist udtænkt af William Salice, og fremstilles af italienske Ferrero SpA.
Chokoladen består af en hel ristet hasselnød omgivet af en tynd vaffelskal fyldt med hasselnøddecreme, betrukket med mælkechokolade og dyppet i hakkede hassel- og valnødder.

Kom og smag lørdag 10-16

Meny v/ Købmand Dalgaard - Kongevejs-Centret 6 - 2970 Hørsholm - tlf: 45 86 01 22
mail - CVR: 52891728
Åbningstider: man - fredag 9.00 - 19.00 lørdag 9.00 - 17.00 Alle søndage 10.00 - 16.00