Meget mere jul og nytår i Dalgaard

Vi dækker op til jul og nytår med masser af gode indkøbs- oplevelser, attraktive tilbud, den bedste service og selvfølgelig inspiration og lækkerier der kan gøre højtiden til en helt særlig oplevelse.

Lækkerier til jul og nytår

Julelaksen fra Færøerne

Denne laks kommer fra Færøene. Inden den bliver fileteret og røget på Centralrøgeriet. Vi mener, at det er den mest bæredygtige opdrættede laks, man kan få fingrene i, og vi var de første, der satsede på at bruge den herhjemme. Det er en laks, der både lever op til vores krav til bæredygtighed og sensorisk kvalitet, og derfor er vi stolte af at have den i vores sortiment. Teksturen er fast og byder på et godt bid, samtidig med at den smelter på tungen. Man kan naturligvis smage røgen i produktet, men det er fortsat fiskens egen smag, der træder tydeligst frem. Det giver bedst mening for os, når nu vi har valgt en prægtig råvare som denne fra Færøerne.

 

Traditioner på glas

Hos Rørvig Dessert laver vi desserter, som du ville lave dem selv. Med masser af kærlighed, personlighed og smag. Og ofte med tanker, der leder dig i retning af mormors æblekage, ferier i Italien, nyplukkede bær fra haven eller hyggelige familietraditioner. Vores desserter er 100 % økologiske og vi holder stadig fast i, at alt skal være lavet fra bunden, og af de bedste råvarer.

 

Smagen af rød jul

De italienske dessertkirsebær Amarena Fabbri er en stor del af den italienske madtradition. En tradition som stammer fra familiefirmaet Fabbri i Bologna, som blev grundlagt i 1905.Opskriften på de berømte Amarena Fabbri dessertkirsebær stammer fra 1920’erne – det var grundlæggeren Gennaro’s hustru Racheles egen opskrift.

 

Til voksne og børn

Julen er den søde tid og vi har alle, både voksne og børn minder om julens chokolader, chokoladeskålen på bordet, chokolademandelgaven og ikke mindst chokoladekalenderene. Magasin Chokolade,laver den fineste kalendre som til både børn og voksne. I år anbefaler vi den skønneste julekalender udformet som Magasins ikoniske bygning på Kongens Nytorv i København. Hver af de 24 skuffer gemmer på en af vores dejlige trøffeltoppe. Huset har lys i den øverste vinduesrække og batterier medfølger.

 

Lakrids er også jul

Hvad med at gøre ventetiden til jul lidt kortere og smagfuld med vores Christmas Calendar? Opdag overraskende kombinationer og sensoriske smagsoplevelser gennem en verden af glitrende lys og lækre fritelser, med lakrids som kerne – alt sammen mens du tæller ned til juleaften. Der er lakrids til to serveringer, men det er valgfrit at dele, og en er sjældent nok… Naturligvis ønsker vi at pakke alle disse skønne overraskelser ansvarligt ind og derfor er vores julekalender endnu engang lavet af bæredygtige materialer. Glædelig Jul.