Igen i år har vores dygtige kokke sammensat en fantastisk nytårsmenu, som med garanti vil lette Deres aften og give Dem mere tid med Deres gæster.

Grundet Corona har vi i år valgt, at bestilling skal være minimum 2 couverter. Kontakt vores cateringafdeling eller delikatesse for yderligere info.
Bestilling senest den 28. december til afhentning den 31. december

 

eks. 5 x nytårsmenuer, 5 x hapsere, 5 x kransekage
Kryds af, hvornår du vil afhente din bestilling d. 31.12.2020. (BEMÆRK: vi lukker kl. 15.00)

NYTÅRSMENU 2020/21

Carpaccio af røget kammusling m/jordskokker, æble, koldpresset rapsolie, hasselnødder og karse

Torskebisque m/rimmet torsk, safran, dild og porrer

Tournados af oksemørbrad m/skalotteløg, selleri og grønkål samt trøffel/kartoffel gratin og kraftig rødvinsglace

Toscatærte m/chokolade, yoghurt, vanilje og friske bær

Brød og kærnemælkspisket smør medfølger

Pris pr. couvert kr. 445,-

3 stk. mundrette hapsere til dronningens nytårstale
Mangalica skinke m/svampemayo på sprødt brød
Andelever m/kvædekompot på sprødt brød
Daniel Letz røget laks m/rygeostecreme

Pris pr. couvert kr. 129,-

Dalgaards hjemmelavet kransekage

Pris pr. couvert kr. 35,-