Yields5 Servings
Spyd
500 g lammekød
1 rød peber
1 stort løg
citron eller laurbærblade
6 skiver bacon
12 tørrede abrikoser
6 træpinde (skewers)
Marinade
1 tbsp African Rub (NoMU)
150 ml solsikkeolie
2 fed hvidløg, knust
½ tbsp sennep
1 tsp sukker
salt
Spyd

Lammekødet skæres i tern på ca. 2,5-3 cm.
Skær ligeledes rød peber og løg i tern/både.
Træd lam, rød peber, løg, laurbærblade, bacon og abrikos på spyd.

Marinade

Bland en marinade af African rub, olie, hvidløg, sennep, sukker og salt og mariner spydene.
Spydene grilles eller brunes på panden. Inden servering varmes spydene i en 200°C varm ovn i 10 minutter.

Serveringsforslag

Server grillspydene med stegte søde kartofler eller ris og kom lidt chutney over.
Pynt med grønt f.eks. korianderblade.

Ingredients

Spyd
 500 g lammekød
 1 rød peber
 1 stort løg
 citron eller laurbærblade
 6 skiver bacon
 12 tørrede abrikoser
 6 træpinde (skewers)
Marinade
 1 tbsp African Rub (NoMU)
 150 ml solsikkeolie
 2 fed hvidløg, knust
 ½ tbsp sennep
 1 tsp sukker
 salt

Directions

Spyd
1

Lammekødet skæres i tern på ca. 2,5-3 cm.
Skær ligeledes rød peber og løg i tern/både.
Træd lam, rød peber, løg, laurbærblade, bacon og abrikos på spyd.

Marinade
2

Bland en marinade af African rub, olie, hvidløg, sennep, sukker og salt og mariner spydene.
Spydene grilles eller brunes på panden. Inden servering varmes spydene i en 200°C varm ovn i 10 minutter.

Serveringsforslag
3

Server grillspydene med stegte søde kartofler eller ris og kom lidt chutney over.
Pynt med grønt f.eks. korianderblade.

Afrikansk lammespyd