Print Options:

Afrikansk lammespyd

Yields5 Servings

Spyd
 500 g lammekød
 1 rød peber
 1 stort løg
 citron eller laurbærblade
 6 skiver bacon
 12 tørrede abrikoser
 6 træpinde (skewers)
Marinade
 1 tbsp African Rub (NoMU)
 150 ml solsikkeolie
 2 fed hvidløg, knust
 ½ tbsp sennep
 1 tsp sukker
 salt
Spyd
1

Lammekødet skæres i tern på ca. 2,5-3 cm.
Skær ligeledes rød peber og løg i tern/både.
Træd lam, rød peber, løg, laurbærblade, bacon og abrikos på spyd.

Marinade
2

Bland en marinade af African rub, olie, hvidløg, sennep, sukker og salt og mariner spydene.
Spydene grilles eller brunes på panden. Inden servering varmes spydene i en 200°C varm ovn i 10 minutter.

Serveringsforslag
3

Server grillspydene med stegte søde kartofler eller ris og kom lidt chutney over.
Pynt med grønt f.eks. korianderblade.

Nutrition Facts

Servings 5