(4 – 6 pers)
Ingredienser
500 g lammekød
1 rød peber
1 stort løg
Citron- eller laurbærblade
6 skiver bacon
12 tørrede abrikoser
6 træpinde (skewers)
Marinade:
1 spsk *African Rub (NoMU®)
1,5 dl solsikkeolie
2 fed hvidløg, knust
½ spsk sennep
1 tsk sukker
Salt
Fremgangsmåde
Lammekødet skæres i tern på ca. 2,5-3 cm.
Skær ligeledes rød peber og løg i tern/både.
Træd lam, rød peber, løg, laurbærblade, bacon og abrikos på spyd.
Marinade:
Bland en marinade af African rub, olie, hvidløg, sennep, sukker og salt og mariner spydene.
Spydene grilles eller brunes på panden. Inden servering varmes spydene i en 200°C varm ovn i 10 minutter.
Serveringsforslag
Server grillspydene med stegte søde kartofler eller ris og kom lidt chutney over.
Pynt med grønt f.eks. korianderblade.