Ingredienser
½ løg, skåret i tern
1 fed hvidløg, hakket
1 rød peberfrugt, uden kerner og skåret i tern
500 g tomater, skåret i tern
2 spsk. tomatpuré
1 tsk. stødt chili
1 tsk. spidskommen
1 tsk. paprika
Olivenolie til at stege i
Kværnet salt og peber
4 æg
Hakket persille til pynt
Fremgangsmåde
Varm olien i sauterpande og svits løg, peberfrugt og hvidløg let.
Kom tomaterne i sammen med tomatpuré og krydderier.
Læg låg på og lad retten simre ca. 30 minutter og smag til.
Slå æggene ud ovenpå tomatsaucen, så de ligger lidt fra hinanden.
Læg låg på panden og lad det hele simre 7-10 minutter, til blommen er blød og hviden stivnet.
Pyntes med persille og serveres med godt brød til at dyppe i saucen.