Ingredienser
1 løg, hakket
1 fed hvidløg, hakket
2 spsk. olivenolie
½ tsk. harissa
1 dåse cherrytomater
1 tsk. stødt spidskommen
Kværnet salt og peber
4 små æg
100 g fetaost
Frisk koriander til pynt
Fremgangsmåde
Varm olien på en ovnfast stegepande og sauter løg og hvidløg ca. 5 minutter, til løgene er bløde, men ikke har fået farve.
Tilsæt harissa og lad den sauterer med et par minutter.
Hæld cherrytomaterne ved og mos dem med en gaffel.
Smag til med spidskommen, salt og peber og lad det hele koge ind til en tyk sauce.
Slå de fire æg ud på panden med lidt afstand mellem hvert æg.
Sæt panden i en 175° varm ovn ca. 12 minutter til æggehviderne er stivnede.
Server retten med smuldret fetaosten over og drysset med frisk koriander.