Ingredienser
200 g quiona, skyllet og kogt efter anvisningen på posen
4 æg, kogt bløde eller smilende, pillede og halverede
250 g spidskål, skåret i strimler
225 g haloumi, skåret i skiver på ½-1 cm
1-2 spsk. olivenolie
2 avocado, uden skræl og sten, halverede
Hakket purløg til pynt
Dressing:
125 g tahin
1 ¼ dl vand
1 spsk. citronsaft
Kværnet salt og peber
Fremgangsmåde
Pisk dressingen sammen og vend halvdelen af dressingen i de kogte, lune quinoa.
Varm olien på en pande og sauter kålen et par minutter, til den falder sammen, og tag den af panden.
Kom haloumi på panden (og måske lidt mere olie) og steg skiverne ca. 1 minut på hver side, til de er gyldne.
På 4 tallerkner fordeles haloumi, quinoa, spidskål og æg. Top med den resterende dressing og drys med purløg og et drys kværnet peber.