Deviled Eggs

(4 pers)

Ingredienser

6 store, pillede, helt hårdkogte (fritgående, økologiske) æg
2 spsk mayonnaise
1 tsk dijon sennep
Knivspids salt
Knivspids paprika
knivspids peber
knivspids sukker
0.5 tsk hvidvinseddike

Til pynt:
Knivspids rogn eller håndpillet reje
Paprika

Fremgangsmåde

Del æggene på langs og anret dem på et fad.
Fjern forsigtigt æggeblommerne så hviderne ikke går i stykker, og placer blommerne i en mellemstor skål.
Mos blommerne med en gaffel.

Tilsæt mayonnaise, eddike, sennep, salt, peber og paprika og rør godt sammen. Smag derefter til.
Fyld massen i en sprøjtepose, evt. med stjerneformet top, og fordel ligeligt ud i de 12 æggehvider.

Med en teske placer enkelte rogn eller rejen på toppen af massen og drys herefter fint med paprika.

Tør fadet af, pynt med lidt påskeblomster og der er klar til servering.

Deviled Eggs kan laves med mange forskellige smage:
Byt f.eks. eddiken ud med lidt finthakket relish, prøv med finthakket æble og et stykke stegt bacon på toppen
eller byt blommerne ud med grov avokadomousse.

Velbekomme og glædelig Påske!

Udskriv opskrift