Pavlova med lyserødt skum

(2 pers)

Ingredienser

Bunde:
2 æggehvider
100 g sukker

Fyld:
75 g frosne hindbær
1 spsk. sukker
2 dl piskefløde
25 g hakket chokolade
Friske hindbær til pynt

Fremgangsmåde

Pavlova:
Pisk æggehviderne stive, og tilsæt sukkeret lidt ad gangen.

Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir i to cirkler.

Bag kagerne midt i en 140° varm ovn ca. 50 minutter.

Kanten skal være sprød og tør, og kagerne skal være lette og slippe bagepapiret.

Sluk for ovnen, og lad kagerne køle helt af på en bagerist.

Fyld:
Giv bær og sukker et opkog, rør det igennem, og stil det koldt.

Pisk fløden stiv, bland den let med hindbærblandingen (hvis blandingen har afgivet meget væde, så skal væden ikke med) og fordel det i marengskagerne.

Pynt med chokolade og friske bær og server desserten med det samme – ellers bliver marengsen blød.

Udskriv opskrift