Ingredienser
4 stk.
8 æg
2 dl vand
Kværnet salt og peber
Smør til stegning
Fyld:
1 lille courgette, skåret i tynde skiver
125 g ricotta
1 dl hakkede blandede krydderurter, fx persille, dild, kørvel
Reven skal af ca. ½ usprøjtet citron
1 spsk. olivenolie
1 bundt radiser, skåret i skiver
Sådan gør du
Pisk æg og vand sammen og krydr med salt og peber.
Varm smør på en eller flere pander og steg 4 tynde omeletter.
Fyld:
Varm lidt smør på en pande og steg courgetteskiverne, til de får lidt farve, men stadig har bid, og krydr med salt og peber.
Rør ricotta med krydderurter, citronskal, 1 spsk. olie, salt og peber.
Fordel ricottaen på de fire omeletter og server med stegte courgetteskiver og radiseskiver.