Pasta med græskar og bacon

Ingredienser

250 g græskarkød (hokkaido), skåret i små tern
1 fed hvidløg, finthakket
1 løg, finthakket
Olivenolie til stegning
1 dl hvidvin
150 g bacon, skåret i tern eller tynde strimler
300 g pasta, fx penne
150 g ricotta
50 g reven parmesanost
Hakket persille, til pynt

Sådan gør du

Varm olien på en pande og svits løg og hvidløg.
Hæld vin ved, og lad den fordampe lidt på panden.
Tilsæt derefter græskartern og lad det simre 15 minutter ved svag varme – tilsæt eventuelt en smule vand, hvis det bliver for tørt.
Svits bacon på en anden pande.
Når det er sprødt, hældes det på panden med grønsagerne.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Tilsæt straks derefter ricotta på panden med græskar og bacon, og rør rundt.
Hæld den afdryppede pasta over i en stor skål, og hæld saucen over.
Vend forsigtigt pasta og sauce sammen, og drys parmesanost og persille over retten.

Udskriv opskrift