Panzanella m/pesto & smilende æg

Ingredienser

4-8 skiver ciabattabrød, ristede
Olivenolie til at dryppe brødskiverne med + til at sautere i + til dressing
1 bundt grønne asparges, den træede ende knækkes af
200-250 g sukkerærter, halverede på langs
1 bundt forårsløg, skåret i skiver på skrå
2 spsk. grøn pesto
2 tsk. hvid balsamicoeddike
4 æg, kogt smilende 7-8 minutter – og halverede
8 ansjosfileter

Sådan gør du

Varm olie på en pande og sauter grønsagerne et par minutter, til de stadig har bid.
Pisk pesto, 1 spsk. olie og balsamicoeddike til en dressing, og smag til med salt og peber.
Læg brødskiverne på et fad, så de eventuelt ligger lidt over hinanden og fordel grønsagerne over.
Pynt med de halve æg og ansjoserne, krydr med salt og peber og dryp dressingen over.

Udskriv opskrift