(4 personer)
Ingredienser
8 dl hønsefond eller klar hønsekødssuppe
2 mellemstore (ca. 500 g) bagekartofler, skrællede og skåret i små tern
100 g forårsløg, skåret i tynde skiver
125 g minimajs, i skiver
2 laurbærblade
Lidt reven muskatnød
1 dåse (400 ml) kokosmælk
600 g torskefilet, uden skind, skåret i tern på 2½ x 2½ cm
½ dl limesaft
300 g frosne rejer, optøede
1 dåse (300 g) majs, afdryppede
½-1 tsk. salt
Frisk koriander til pynt
Sådan gør du
Bring fond i kog. Kom kartoffeltern, forårsløg, minimajs, laurbærblade og muskat i, og lad det småkoge 10 minutter, til kartoflerne er møre.
Tilsæt fisk, limesaft, rejer og majs og småkog 2-3 minutter.
Skru ned for varmen og tilsæt kokosmælk, og varm det igennem 2-3 minutter, uden at det koger.
Smag til med salt og pynt med koriander.