4 personer
Ingredienser
600 gr. kullerfilet
1 spidskål
2 dl. æblemost
2 spsk honning
2 røde chili
2 limefrugter
1 bundt koriander
Tilbehør:
Kogte ris
Sådan gør du
Skær kullerfileten i 8 stykker, læg den på en pande med 2 dl. vand og krydr med salt og peber.
Dæk panden med låg eller stanniol og kog ved svag varme i ca. 8 min.
Skær spidskålen i kvarte. Kom kålen i en gryde med 2 dl. vand og kog ved svag varme i ca. 5 min.
Kom æblemost og honning i en gryde og kog ind til en sirupslignende konsistens.
Flæk chilierne, fjern kerner og skær dem i strimler.
Pluk blade af koriander og hak dem fint.
Kom chili, limesaft og koriander i honninglagen og vend rundt.
Hæld honninglagen over den dampede kuller og servér med kogte ris.
Tips: I stedet for kuller kan anvendes torsk eller mørksej.