(4 personer)
Ingredienser
4 friske dorader / havbars
2 spsk oivenolie
Salt & peber
2 citroner
Salat:
1 agurk
6 store tomater
200 g fetaost
1 rødløg
20 sorte græske oliven m/sten
4 stilke mynte
4 spsk. olivenolie
4 spsk rødvinseddike eller balsamico
Sådan gør du:
Fisk: Skrab skællene af fiskene med en kniv og skyl dem.
Gnid fiskene med olivenbolie, salt og peber.
Varm en grill eller grillpande godt op og grill fiskene ca. 8 min. på hver side.
Halvér citronerne og grill dem på skæresiden 5-6 minutter.
Salat: Sørg for at tage grøntsagerne ud af køleskabet i god tid, så de ikke er helt holde ved servering – for at få den helt rigtige sommerferiefølelse.
Skær skrællen af agurken og skær den i grove skiver.
Skær tomat og feta i grove stykker.
Skær løget i ringe.
Anret det hele med sorte oliven og mynte.
Dryp olie og rodvinseddike over.
Pres grillet citron over fisken ved servering.
Velbekomme!