4 personer
Ingredienser:
Kværnet salt og peber
Smør og olivenolie til stegning
3-4 kviste rosmarin
2 spsk. honning
2 spsk. balsamicoeddike
4 usprøjtede appelsiner
2 løg, hakkede
1 grønsagsbouillontern, fx fra Nature Compagnie
Sådan gør du:
1 kylling, ca. 1½ kg, delt i 6-8 stykker.
Krydr kyllingestykkerne med salt og peber.
Varm smør og olie op i en gryde og brun kyllingestykkerne ad et par gange, til de er gyldne.
Læg alle de brunede kyllingestykker tilbage i gryden sammen med rosmarin, honning og balsamico.
Pres saften fra to appelsiner ud over kyllingen.
Skær de andre to appelsiner i skiver, og læg dem i gryden sammen med løgene.
Tilsæt bouillonternen.
Læg låg på gryden, og lad retten simre i 35-40 minutter.
Retten kan serveres med løse ris, quinoa eller bulgur.