Ovnbagt torsk lagt på bund af grøn puré

Ingredienser:

800 g torskeloin
Kværnet salt og peber
500 g cherrytomater på stilk

Grøn puré:
300 g frosne ærter
500 g broccolibuketter
1 dl fløde
3 tsk. smør
½ tsk. stødt estragon eller mynte

Sådan gør du:

Gnid fiskekødet med salt og peber, læg det på en bageplade med bagepapir og læg tomaterne ved siden af.
Bag fisk og tomater i en 200° varm ovn ca. 15 minutter, til fiskekødet er fast.
Kom ærterne i en gryde med kogende, letsaltet vand, og lad dem koge op.
Kom broccolibuketterne i og lad det hele snurre ca. 4 minutter.
Lad grønsagerne dryppe af og kom dem tilbage i gryden, og mos dem med en gaffel.
Tilsæt fløde, smør, salt, peber og estragon eller mynte, så det bliver en grov, grøn mos.
Fordel mosen på tallerkener sammen med torsk og tomater og server retten med små, kogte aspargeskartofler.

Velbekomme!

Udskriv opskrift