(4 personer)
ingredienser:
4 sildefileter
1 agurk
200 g græsk yoghurt 1%
1 fed hvidløg
4 kviste frisk rosmarin
lidt hvedemel
1 spsk rapsolie
Tilbehør:
Kogte kartofler
Groft brød
Sådan gør du
Flæk agurken på langs. Fjern kernerne med en teske, og skær agurken i skiver.
Rør græsk yoghurt med presset hvidløg. Smag dressingen til med salt og peber, og vend agurkerne i.
Skyl sildefileterne, fjern rygfinnerne.
Drys sildene indeni med salt og peber, og læg en kvist rosmarin indeni.
Kom mel på en tallerken, og vend sildene i melet.
Varm olien på en slip let-pande, og steg sildene i ca. 3 min. på hver side.
Servér sildene med tzatziki og kogte kartofler og brød.
Tip: Tzatziki kan tilsættes 4 kviste finthakket mynte.
Energi:
Pr. person:
2200 kJ (530 kcal)
Protein: 20%
Kulhydrat: 52%
Fedt: 28% (16 g)