Rokkevinger i kaperssauce

(4 personer)

ingredienser:

• 175 g brune basmatiris
• 3 spsk. olivenolie
• 3 fed hvidløg, finthakkede
• 1 lille løg, finthakket
• 100 g tofu, i tern på 1 x 1 cm
• 1 rød chili, uden kerner og finthakket
• 1 spsk. fishsauce
• 175 g store rejer
• 1 skalotteløg, i tynde skiver
• Frisk koriander til pynt

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på posen.
Varm olien i en sauterpande og sauter hvidløg og løg under omrøring 3-4 minutter, til de er let brune.
Tilsæt tofu of steg 3 minutter mere, til det er brunet.
Tilsæt chili og rør et øjeblik. Rør fishsauce og ris i 2-3 minutter og derefter rejerne.
Kom skalotteløg i, rør hurtigt rundt og hæld retten på et serveringsfad og pynt med frisk koriander.

Udskriv opskrift