Torskefilet i fad med grønsager og bacon

(4 personer)

Ingredienser:

700 g torskefilet, skåret i 4 stk.
8 tynde skiver bacon
2 porrer, skåret i skiver
250 g champignon, skåret i skiver
3 tomater, skåret i tynde både
Olivenolie til stegning
1 spsk. sød paprika
1 tsk. karry
4 dl fløde
1 dl tomatpuré (ikke koncentreret)
150 g frosne ærter (optøede)
Kværnet salt og peber

Sådan gør du:

Læg fisken i et ovnfast fad.
Rist baconskiverne gyldne på en tør pande, men ikke så længe, at de bliver helt sprøde – og læg skiverne på køkkenrulle.
Varm lidt olie på panden og sauter porrerne til de er let bløde og fordel dem over fisken.
Sauter derpå først champignon, og derefter tomatbådene og krydr med salt og peber undervejs – og læg henholdsvis champignoner og tomater over fisken.
Kom paprika og karry på panden, rør fløde og tomatpuré i og kog saucen godt igennem.
Fordel imens ærter og bacon oven på fisken.
Smag saucen til og hæld den udover fadet.
Sæt fadet i en 200° varm ovn ca. 15 minutter til torsken er mør.

Udskriv opskrift