Brownies

(Ca. 14 stk.)

Ingredienser:

175 g mørk chokolade 70%
375 g farin
400 g smør + lidt til formen
6 æg
160 g mel
25 g kakao
150 g valnøddekerner, grofthakkede

Sådan gør du:

Smelt chokoladen over vandbad.
Rør farin og smør sammen til en luftig masse.
Tilsæt æggene, et ad gangen, og rør grundigt mellem hvert æg.
Sigt mel og kakao ned i dejen og rør rundt.
Tilsæt den smeltede chokolade og rør dejen til en ensartet masse, men ikke for længe.
Smør en lille bradepande (25 x 35 cm) med smør eller beklæd den med bagepapir og fordel dejen deri.
Fordel valnødder over dejen og bag den i en 190° varm ovn 20-25 minutter.
Kagen skæres ud i firkanter.
Kagen kan eventuelt serveres som dessert med en kugle is og frisk frugt.

Udskriv opskrift