Italienske kyllingelår

(4 personer)

Ingredienser:

8-12 kyllingelår
3 spsk. olivenolie
1 stort løg, finthakket
2 fed hvidløg, knuste
1 dåse flåede tomater, hakkede
75 g oliven
2 dl tomatpuré
1¼ dl hvidvin
1¼ dl hønsebouillon
125 g små champignon, skåret i kvarte
1 spsk. frisk oregano, hakket
2 tsk. friske timianblade
2 tsk. brun farin
Kværnet salt og peber

Sådan gør du:

Varm halvdelen af olien i en stor gryde og brun kyllingelårene ad flere gange.
Varm resten af olien på en pande og sauter løg og hvidløg 10 minutter, til de er gyldne.
Kom løg og hvidløg i gryden med lårene.
Kom resten af ingredienserne på panden, bring det i kog, skru så ned for varmen og lad blandingen simrer 10 minutter, og smag til med salt og peber.
Hæld blandingen over lårene, rør rundt, læg låg på og lad det simre 35 minutter, til kødet er meget mørt.

Udskriv opskrift