Kylling fyldt m/valnødder, salvie & citron

Ingredienser:

1 kylling
1 håndfuld salvie, hakket
2 fed hvidløg, hakkede
75 g valnøddekerner, hakkede
Reven skal af 1 usprøjtet citron
1 dl olivenolie
Kværnet salt og peber

Sådan gør du:

Bland salvie, hvidløg, valnødder og citronskal i en skål.
Tilsæt lidt olie, salt og peber og rør det hele til en jævn, tyk blanding.
Skær rygbenet ud af kyllingen (eller klip kyllingen op), så den kan ligge fladt i en bradepande.
Løsn forsigtigt brystskindet med et par fingre og fordel noget af nøddeblandingen mellem skindet og kødet.
Fordel resten af blandingen ovenpå kyllingen og dryp med resten af olien.
Sæt fadet i en 180° varm ovn en lille time, til kødet er gennemstegt.
Tag kyllingen ud og lad den trække 5-10 minutter, før den serveres.

Udskriv opskrift