Kylling i fad med grønsager

(4 personer)

Ingredienser:

3-4 stk. kyllingebryst med skind
4 spsk. dijonsennep
Olivenolie
2 porrer, skåret i skiver på 2 cm
2 små rødløg, skåret i kvarte
250 g markchampignon, skåret i halve – eller kvarte, hvis de er store
4 gulerødder, skåret i skiver på ca. 2 cm
1 spsk. finthakket ingefær
2 dåser flåede tomater, grofthakkede
1 tsk. tørret timian

Sådan gør du:

Smør hvert kyllingebryst med ca. 1 spsk. sennep, og brun kyllingestykkerne i lidt olie på en pande.
Krydr med salt og peber.
Bland alle grønsager og vend dem med lidt olie.
Kom grønsagerne i et ovnfast fad og hæld de flåede tomater med væde, over grønsagerne.
Læg kyllingestykkerne øverst med skindet opad.
Drys med lidt timian og sæt fadet i en 175° varm ovn ca. 30 minutter.

Udskriv opskrift