4 pers
1 spsk. olie
1 hakket løg
1-2 spsk. grøn karrypasta
3 ¾ dl kokosmælk
1 ¼ dl vand
500 gr. Kyllingebrystfilet i strimler
100 gr. Friske grønne bønner i 2 cm lange stykker
6 kaffir limeblade
1 spsk. fiskesauce
1 spsk. limesaft
1 tsk. fintrevet limeskal
2 tsk. farin
7 gr. Friske korianderblade
Varm olien op i en wok eller tykbundet gryde. Kom løg og karrypasta i wokken og steg i 1 min. Under konstant omrøring. Hæld kokosmælk og vand i og bring det i kog.
Kom kyllingestrimlerne, bønner og limeblade i wokken og rør det sammen. Skru ned for varmen og lad det simre i 8-10 min.
Tilsæt fiskesauce. Limesaft, limeskal og farin og rør det sammen. Drys med friske koriander lige før servering.
Server med dampet ris.