Kylling i karry m/æbletern

Ingredienser:

500 g kyllingebryst, skåret i tern
2 spsk. karry
2 tsk. stødt gurkemeje
1 tsk. stødt koriander
½ tsk. chiliflager
2 spsk. kokos- eller olivenolie
2 gulerødder, skåret i små tern
1 æble, skåret i tern
2 dåser kokosmælk
Kværnet salt og peber

Sådan gør du:

Varm olien i en gryde og svits alle krydderierne, til de begynder at dufte.
Tilsæt kyllingekødet, og lad det blive brunt på alle sider.
Lad gulerødder og æble stege sammen med kødet 5 minutter, og hæld så kokosmælk over.
Lad retten simre ca. 10 minutter, og smag til med salt og peber.
Retten serveres med kogte ris, æbletern, ristede kokosflager og hakket frisk koriander.

Udskriv opskrift