(4 personer)
Ingredienser:
150gr hakket svinekød
150gr hakket kalveklump
150gr hakket oksekød
100gr pancetta (italiensk bacon)
50gr smør
1 løg
1 gulerod
1 stængel bladselleri
½ glas rødvin
tomatkoncentrat
oksebouillon
kød fon
mælk
friskkværnet sort peber
middelhavssalt
Sådan gør du:
Hak løg, gulerod, bladselleri og pancetta fint og bland det med det hakkede kød.
Svits kød blandingen i smør, hæld vin, ½ kop kød fond og lidt oksebouillon i og rør rundt.
Når vin, fond og bouillon er fordampet tilsættes endnu en kop kød fond og når denne er fordampet tilsættes tomatkoncentrat.
Rør godt rundt og smag til med salt og peber.
Varm mælken og hæld den i saucen til den dækker kødet, læg låg på og lad det simre indtil mælken er svundet helt ind.