Pasta med flødesauce, asparges og bacon

(4 personer)

Ingredienser:

½ l piskefløde
100 g smør
50-75 g parmesanost, revet
Kværnet peber, helst hvid
250 g grønne asparges, den træede ende knækkes af, resten koges et kort øjeblik
Pasta til 4 personer (gerne grønne båndspaghetti), kogt efter anvisningen på pakken
100 g bacon, skåret i tern og stegt gyldent og sprødt
2 hårdkogte æg, hakkede

Sådan gør du:

Kog piskefløden i en gryde og lad den småkoge til den er reduceret noget.
Pisk smørret i fløden lidt ad gangen, vend osten i saucen og lad den simre endnu nogle minutter.
Smag saucen til med peber og vend forsigtigt de kogte asparges i.
Hæld saucen over den nykogte pasta og bland det let rundt.
Kom retten i et serveringsfad og drys med bacon og æg.

Udskriv opskrift