Pasta m/pancetta, valnødder & brøndkarse

(4 personer)

Ingredienser:

200 g bacon, skåret i små tern
1 lille courgette, skåret i små tern
1 løg, hakket
1 dl valnødder, ristet let på en tør pande og hakkede
1 fed hvidløg, presset
Kværnet salt og peber
Saft af ¼-½ citron + lidt usprøjtet citronskal
Pasta til 4 personer, kogt efter anvisningen på pakken
Olivenolie
1 dl reven parmesanost

Sådan gør du:

Varm olien på en pande og steg bacon og løg, til det begynder at tage farve.
Tilsæt courgettetern og hvidløg og lad det stege et kort øjeblik.
Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.
Kom den friskkogte pasta på et fad og dryp den med et par skefulde olivenolie.
Drys bacontern/løg over, derpå parmesanost, valnødder og reven lidt citronskal – og pynt til sidst med masser af brøndkarse.

Udskriv opskrift