Ingredienser:
300 g jordbær
150 g blødt smør
150 g sukker
3 æg
150 g hvedemel
1 spsk. bagepulver
1 spsk. vaniljesukker
150 g marcipan, rives groft på et rivejern
Flormelis til drys
Cremefraiche og vaniljesukker
Sådan gør du:
Rør smør og sukker hvidt med en elpisker.
Tilsæt æggene et ad gangen. Bland mel med bagepulver og vaniljesukker, og rør det i dejen.
Vend den revne marcipan i dejen.
Kom dejen i springform (ca. 22 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Læg bærrene ned i dejen.
Bag kagen i en 200° varm ovn ca. 30 minutter.
Prøv med en strikkepind eller en kødnål, om kagen er bagt.
Hænger der dej ved, bages kagen lidt længere.
Afkøl kagen, og drys den med et tyndt lag sigtet flormelis.
Server kagen med cremefraiche rørt med lidt vaniljesukker (cremefraiche kan tages med til bålet i et glas med skruelåg).