Sankt Hans kage

(6-8 personer)

Ingredienser:

Dej:
3 æg
225 g sukker
125 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vanillesukker
1½ dl kokosmel

Fyld:
½-1 kg rabarber
250 g sukker
½ l piskefløde, pisket til skum
½ kg jordbær

Sådan gør du:

Pisk æg og sukker luftigt og cremet. Bland hvedemel, bagepulver, vanillesukker og kokosmel sammen i en skål.
Vend melblandingen i æggemassen. Hæld dejen ud på en bageplade med bagepapir, og spred den ud.
Bag bunden på næstøverste ribbe i en 180° varm ovn ca. 10 minutter.
Skær rabarberne i passende stykker og læg dem i et ovnfast fad.
Drys sukker over rabarberne og bag dem ca. 25 minutter ved 180°.
Skær bunden i 3 aflange stykker, og læg kagen sammen med rabarber og flødeskum.
Pynt til sidst med flødeskum og jordbær.

Udskriv opskrift