Sankthans kage

6-8 personer

Ingredienser:

Dej
3 æg
225 g sukker
125 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 ½ dl kokosmel

Fyld
½-1 kg rabarber, skåret i stykker på 2-3 cm
250 g sukker
½ l piskefløde, pisket til flødeskum
500 g jordbær, nippede og halverede

Sådan gør du:

Dej: pisk æg og sukker luftigt og cremet.
Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og kokosmel sammen i en skål og vend blandingen i æggemassen.
Spred dejen ud på en bageplade med bagepapir.
Bag bunden på næstøverste ribbe i en 180° varm ovn ca. 10 minutter.
Fyld: læg rabarberne i et ovnfast fad og drys sukkeret over.
Bag rabarberne i en 180° varm ovn ca. 25 minutter.
Skær bunden i tre aflange stykker, og lag lagen sammen med rabarber og flødeskum og pynt til sidst kagen med jordbær.

Udskriv opskrift