Hakkebøf med avocadomos

4 personer

Ingredienser:

500 g magert hakket oksekød
Kværnet salt og peber
Smør/olivenolie til stegning
2 avocado
Lidt citronsaft
½-1 spsk. syltede grønne peberkorn i lage
1-2 spsk. cremefraiche 18%
Tabasco
Salt

Sådan gør du:

Form kødet til 4 store flade bøffer.
Varm smør/olie på en pande og steg bøfferne, til de er røde eller rosa, som du ønsker dem.
Tag avocadokødet ud af skallerne og mos det med en gaffel.
Rør cremefraiche og lidt citronsaft i, så mosen ikke bliver misfarvet.
Knus peberkornene med en kniv og hak dem groft.
Vend dem i mosen og smag til med lidt Tabasco og salt.
Server de varme bøffer med avocadomos og ovnstegte cherrytomater og kartoffelbåde.

Udskriv opskrift